YILDIZ’DAN SERT AÇIKLAMA: YÖNETEMİYORSUNUZ!

SİYASET 24.11.2021 - 17:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIZ’DAN SERT AÇIKLAMA: YÖNETEMİYORSUNUZ!

YILDIZ’DAN SERT AÇIKLAMA: YÖNETEMİYORSUNUZ!
Son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı satışlarına kota getirilen ürünlerden hükümeti sorumlu tutun İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kabul etseniz de etmeseniz de yönetemiyorsunuz!” dedi. Geçen haftalarda market raflarında geçici süre şeker bulunamamasının ardından şimdi de şeker, yağ ve Türk kahvesi satışlarında sınırlamaya gidildi. Türk kahvesine de sıçrayan kota sınırlaması hakkında İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız açıklamada bulundu. Sadece marketlerdeki satış kotası değil, tarım ürünlerinin satışlarının da geçici olarak durdurulması ve bankaların döviz alım-satım işlemlerinin durdurmasını hükümetin yönetememesine bağlayan Başkan Yıldızlı, hükümetin sessiz olmasına tepki gösterdi. ÜLKE YANGIN YERİ Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Art arda gelen zamlar ve döviz kurundaki tarihi zirve yaşadığımız bu günlerde; sıvı yağ, şeker, un, bebek maması, Türk kahvesi satışına kota geldi. Gübre ve zirai ilaç satışları geçici olarak durduruldu.  Bankalar döviz alım satım işlemlerini durdurdu. Ülke yangın yeri ama ekonominin sorumlusu benim diyen şahsım hükümetinden ses yok! Kabul etseniz de etmeseniz de yönetemiyorsunuz!” dedi.  
YILDIZ’DAN SERT AÇIKLAMA: YÖNETEMİYORSUNUZ!

Son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı satışlarına kota getirilen ürünlerden hükümeti sorumlu tutun İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kabul etseniz de etmeseniz de yönetemiyorsunuz!” dedi.

Geçen haftalarda market raflarında geçici süre şeker bulunamamasının ardından şimdi de şeker, yağ ve Türk kahvesi satışlarında sınırlamaya gidildi. Türk kahvesine de sıçrayan kota sınırlaması hakkında İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız açıklamada bulundu. Sadece marketlerdeki satış kotası değil, tarım ürünlerinin satışlarının da geçici olarak durdurulması ve bankaların döviz alım-satım işlemlerinin durdurmasını hükümetin yönetememesine bağlayan Başkan Yıldızlı, hükümetin sessiz olmasına tepki gösterdi.

ÜLKE YANGIN YERİ

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Art arda gelen zamlar ve döviz kurundaki tarihi zirve yaşadığımız bu günlerde; sıvı yağ, şeker, un, bebek maması, Türk kahvesi satışına kota geldi. Gübre ve zirai ilaç satışları geçici olarak durduruldu.  Bankalar döviz alım satım işlemlerini durdurdu. Ülke yangın yeri ama ekonominin sorumlusu benim diyen şahsım hükümetinden ses yok! Kabul etseniz de etmeseniz de yönetemiyorsunuz!” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.