YILDIRIM KORONA OLDU, HASTANEYE KALDIRILDI

GÜNDEM 03.09.2020 - 14:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIRIM KORONA OLDU, HASTANEYE KALDIRILDI

SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA!
Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı Binali Yıldırım'ın korona virüse yakalandığı belirtildi. Müşahede altına alınan Yıldırım'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım korona virüse yakalandı. Bir süredir Erzincan'da tatil yapan Binali Yıldırım'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.  Memleketi Erzincan'dan döndükten sonra virüs belirtileri görünen Binali Yıldırım Ankara Şehir Hastanesi’ne gidip Covid-19 testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan 64 yaşındaki Yıldırım müşahede altına alındı. Binali Yıldırım’ın hastalığının seyrinin çok şiddetli geçmediği, binaya yürüyerek giriş yaptığı ve hastanede normal odada tutulduğu öğrenildi.  Ayrıca haberin duyulmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da Yıldırım’ı ziyaret ettiği bilgisine ulaşıldı.
SON DAKİKA! SON DAKİKA! SON DAKİKA!

Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı Binali Yıldırım'ın korona virüse yakalandığı belirtildi. Müşahede altına alınan Yıldırım'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım korona virüse yakalandı. Bir süredir Erzincan'da tatil yapan Binali Yıldırım'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.  Memleketi Erzincan'dan döndükten sonra virüs belirtileri görünen Binali Yıldırım Ankara Şehir Hastanesi’ne gidip Covid-19 testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan 64 yaşındaki Yıldırım müşahede altına alındı. Binali Yıldırım’ın hastalığının seyrinin çok şiddetli geçmediği, binaya yürüyerek giriş yaptığı ve hastanede normal odada tutulduğu öğrenildi.  Ayrıca haberin duyulmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da Yıldırım’ı ziyaret ettiği bilgisine ulaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.