YILDIRIM İKİ ÖNEMLİ KONUĞU AĞIRLADI

GEBZE 18.02.2021 - 18:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIRIM İKİ ÖNEMLİ KONUĞU AĞIRLADI

Kaçkar TV’deki programıyla hafızalarda yer edinen güldürü ve komedi program sunucusu ve aynı zamanda Sırali Şov program yapımcısı Sıralı Aydın ve Royal Düğün Sarayı’ndan tanıdığımız piyanist şantör Nurettin Çakar, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Başkan Nihat Yıldırım ile bir süre sohbet eden Sırali Aydın ve Nurettin Çakar, Yıldırım’a basın sektöründe yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken aynı zamanda başarılar dilediler. Program yapımcısı Sırali Aydın, yakın zamanda HEDEF TV ailesine katılacağını söylerken izleyicilerine müjde vermiş oldu. YILDIRIM’A BAŞARI DİLEDİLER Ziyaretten ötürü teşekkür ettiğini kaydeden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Dostlarımıza teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık. Ümit Medya ailesi ve şahsım adına ziyaretleri adına mutlu olduk. Bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarı dileklerimi sunuyorum” şeklinde konuşarak ziyaret nedeniyle memnun olduğunu ifade etti. Başkan Yıldırım ve konukları bir süre sohbet ederek ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaçkar TV’deki programıyla hafızalarda yer edinen güldürü ve komedi program sunucusu ve aynı zamanda Sırali Şov program yapımcısı Sıralı Aydın ve Royal Düğün Sarayı’ndan tanıdığımız piyanist şantör Nurettin Çakar, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Başkan Nihat Yıldırım ile bir süre sohbet eden Sırali Aydın ve Nurettin Çakar, Yıldırım’a basın sektöründe yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken aynı zamanda başarılar dilediler. Program yapımcısı Sırali Aydın, yakın zamanda HEDEF TV ailesine katılacağını söylerken izleyicilerine müjde vermiş oldu.

YILDIRIM’A BAŞARI DİLEDİLER

Ziyaretten ötürü teşekkür ettiğini kaydeden Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Dostlarımıza teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık. Ümit Medya ailesi ve şahsım adına ziyaretleri adına mutlu olduk. Bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarı dileklerimi sunuyorum” şeklinde konuşarak ziyaret nedeniyle memnun olduğunu ifade etti. Başkan Yıldırım ve konukları bir süre sohbet ederek ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.