YILDIRIM’DAN MÜDÜR ALDEMİR’E ZİYARET!

GEBZE 12.11.2020 - 16:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIRIM’DAN MÜDÜR ALDEMİR’E ZİYARET!

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, yaklaşık 2.5 ay önce göreve başlayan Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ümit Medya ve Ümit Sigorta Pazarlama Müdürü Merve Yıldız’ın da katıldığı ziyarette Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar dileyen Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Sayın Müdürümüze hayırlı olsun demek istedik, kendisinin hayırlı hizmetler yapmasını arzu ediyoruz. Allah yardımcısı olsun. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu. “NİHAT YILDIRIM VE EKİBİNE TEŞEKKÜR” 22 yıldır polis teşkilatına hizmet eden ve İstanbul’da önemli görevlerde bulunan Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, “Çayırova halkının huzuru ve güvenliği için gece gündüz mücadele ediyoruz. Çayırova’ya alışma anlamında zorluk ve sıkıntı çekmedim. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın güvenliği adına görev yapıyoruz, bundan sonra da mücadelemiz sürecek. Nihat Bey başta olmak üzere Ümit Medya ekibine bu ziyaret için teşekkür ediyorum, kendilerine başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, yaklaşık 2.5 ay önce göreve başlayan Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ümit Medya ve Ümit Sigorta Pazarlama Müdürü Merve Yıldız’ın da katıldığı ziyarette Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar dileyen Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Sayın Müdürümüze hayırlı olsun demek istedik, kendisinin hayırlı hizmetler yapmasını arzu ediyoruz. Allah yardımcısı olsun. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

“NİHAT YILDIRIM VE EKİBİNE TEŞEKKÜR”

22 yıldır polis teşkilatına hizmet eden ve İstanbul’da önemli görevlerde bulunan Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, “Çayırova halkının huzuru ve güvenliği için gece gündüz mücadele ediyoruz. Çayırova’ya alışma anlamında zorluk ve sıkıntı çekmedim. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın güvenliği adına görev yapıyoruz, bundan sonra da mücadelemiz sürecek. Nihat Bey başta olmak üzere Ümit Medya ekibine bu ziyaret için teşekkür ediyorum, kendilerine başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.