YILDIRIM AKÇAY’I ZİYARET ETTİ!

SPOR 03.02.2021 - 10:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIRIM AKÇAY’I ZİYARET ETTİ!

Gazetemiz Spor Muhabiri Ümit Yıldırım geçtiğimiz günlerde Kocaelispor Kulübüyle uzun soluklu bir sözleşme imzalayan Mustafa Reşit Akçay’ı Körfez Brunga Tesislerinde ziyaret etti.  Ümit Medya adına spor ile ilgili içerik hazırlayan Yıldırım’ın futbola ayrı bir ilgisinin olduğunu söylemek zor değil, ama bu ilginin takip etmek ve yorumlamanın dışında oyunun içinde yer alma isteği olarak tanımlanabilir. Fakat tabi ki sadece bu konuda değil her alanda istekli olmak bir avantaj kabul edilse de hiçbir zaman yeterli olmayacaktı olmadı da, Yıldırım hikâyesinin bir beden eğitimi dersinde futbol oynayan arkadaşlarını yönlendirerek başladığını ifade ediyor, ancak hayatı boyunca koltuk değneği yardımıyla yürüyebilen bir birey olarak bu mücadelenin ayrı bir anlamı var. Devam eden süreçte öğrencisi olduğu Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesinde teknik adamlık deneyimi yaşayan Yıldırım o dönem şimdilerde Yeni Malatyaspor’un teknik direktörlüğünü yapan Hamza Hamzaoğlu’nu ziyaret etmişti. Üniversite için tercih dönemi geldiğinde tek tercihini yine ve sadece spordan yana kullandı. İstanbul Okan Üniversitesinde Spor Yöneticiliği eğitimi alan Yıldırım’ın görmüş olduğu sosyal sorumluk projeleri dersi kapsamında Gebze Teknik Üniversitesinde uyguladığı Futbolda Modern Direktörlük Kavramı sayesinde fiziksel engelinin bir takım idaresini almaya engel olmadığının kanıtı olarak görüyor. Özellikle antrenman bakımından futbolcuyu müsabakaya hazırlamaya yönelik yapılan (demo gösterim) eksikliğinin farkında olan Yıldırım bu eksikliğini yine oyuncular içerisinden bazen sözlü bazen de video yoluyla çözüyor. Gelişmek için yarışmanın önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım teknik adamlık için yaptığı görüşmelerde okunan, dinlenilen hatta uygulanan bir projeden çok yakalanacak başarının tüm ön yargıları kıracağından emin. TASAVVUFİ BAKIŞIN HİSSİYATI  Mustafa Reşit Akçayı uzun yıllardır takip ettiğini belirten Yıldırım genellikle görüşmelerde ister istemez soğukkanlı bir tutum sergilenir, fakat kendileri ile görüştüğümde durum tam tersiydi,  Kendilerini kanıtlamış insanların başarılarından bahsetmeye gerek yoktur. Fakat mutlaka bir tabir kullanılacaksa bu (özgün yenilikçi) olmalı hem taktiksel hem de mental açıdan takımı herkesin kullandığı yöntemlerden çok kendi oyun tarzını benimsetmeyi amaçlıyor, tüm bunlar bir yana mücadele ettiğim konu özelinde dinlenilmekten ziyade hissedilmenin önemli olduğunu biliyorum.  Projemin insani boyutunun çok değerli olduğunu söyleyerek bana vermiş olduğu destek ve tavsiyelerden ötürü kendilerine ne kadar teşekkür etsem az, Kocaelispor Kulübüne TFF 1. Lig yolunda başarılar dilerim ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Spor Muhabiri Ümit Yıldırım geçtiğimiz günlerde Kocaelispor Kulübüyle uzun soluklu bir sözleşme imzalayan Mustafa Reşit Akçay’ı Körfez Brunga Tesislerinde ziyaret etti. 

Ümit Medya adına spor ile ilgili içerik hazırlayan Yıldırım’ın futbola ayrı bir ilgisinin olduğunu söylemek zor değil, ama bu ilginin takip etmek ve yorumlamanın dışında oyunun içinde yer alma isteği olarak tanımlanabilir. Fakat tabi ki sadece bu konuda değil her alanda istekli olmak bir avantaj kabul edilse de hiçbir zaman yeterli olmayacaktı olmadı da, Yıldırım hikâyesinin bir beden eğitimi dersinde futbol oynayan arkadaşlarını yönlendirerek başladığını ifade ediyor, ancak hayatı boyunca koltuk değneği yardımıyla yürüyebilen bir birey olarak bu mücadelenin ayrı bir anlamı var. Devam eden süreçte öğrencisi olduğu Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesinde teknik adamlık deneyimi yaşayan Yıldırım o dönem şimdilerde Yeni Malatyaspor’un teknik direktörlüğünü yapan Hamza Hamzaoğlu’nu ziyaret etmişti. Üniversite için tercih dönemi geldiğinde tek tercihini yine ve sadece spordan yana kullandı. İstanbul Okan Üniversitesinde Spor Yöneticiliği eğitimi alan Yıldırım’ın görmüş olduğu sosyal sorumluk projeleri dersi kapsamında Gebze Teknik Üniversitesinde uyguladığı Futbolda Modern Direktörlük Kavramı sayesinde fiziksel engelinin bir takım idaresini almaya engel olmadığının kanıtı olarak görüyor. Özellikle antrenman bakımından futbolcuyu müsabakaya hazırlamaya yönelik yapılan (demo gösterim) eksikliğinin farkında olan Yıldırım bu eksikliğini yine oyuncular içerisinden bazen sözlü bazen de video yoluyla çözüyor. Gelişmek için yarışmanın önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım teknik adamlık için yaptığı görüşmelerde okunan, dinlenilen hatta uygulanan bir projeden çok yakalanacak başarının tüm ön yargıları kıracağından emin.

TASAVVUFİ BAKIŞIN HİSSİYATI 

Mustafa Reşit Akçayı uzun yıllardır takip ettiğini belirten Yıldırım genellikle görüşmelerde ister istemez soğukkanlı bir tutum sergilenir, fakat kendileri ile görüştüğümde durum tam tersiydi,  Kendilerini kanıtlamış insanların başarılarından bahsetmeye gerek yoktur. Fakat mutlaka bir tabir kullanılacaksa bu (özgün yenilikçi) olmalı hem taktiksel hem de mental açıdan takımı herkesin kullandığı yöntemlerden çok kendi oyun tarzını benimsetmeyi amaçlıyor, tüm bunlar bir yana mücadele ettiğim konu özelinde dinlenilmekten ziyade hissedilmenin önemli olduğunu biliyorum.  Projemin insani boyutunun çok değerli olduğunu söyleyerek bana vermiş olduğu destek ve tavsiyelerden ötürü kendilerine ne kadar teşekkür etsem az, Kocaelispor Kulübüne TFF 1. Lig yolunda başarılar dilerim ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.