“Verilmiş bir karar yok!”

SPOR 07.05.2021 - 14:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Verilmiş bir karar yok!”

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez uzun süren sessizliğini bozarak Bölgesel Amatör Ligin geleceği için konuştu.  İASKF Başkanı Ali Düşmez, pandemi nedeniyle yaşanan kapatmadan dolayı 17 Mayıs'a kadar her yerin kapalı olduğunu belirterek Bölgesel Amatör Lig ile ilgili kararın önümüzdeki günlerde çıkacağını söyledi. Düşmez "Sağlık Bakanlığı ve iç İşleri Bakanlığı bir görüşme yaparak bir karar verecek. Son karar Ali Düşmez'in kararı değil TFF'nin vereceği karar olacak. Bayram sonuna kadar bir sokağa çıkma yasağı var. Ondan sonrasına bakılır. Bugünlerde bir şey yapacağız. BAL ile ilgili şu an verilmiş bir karar yok. Kararı devletle görüşüp TFF verecek. Bu konuda da TFF içinde en yetkili isim benim." ifadesini kullandı. Kaynak: silivrihurhaber

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez uzun süren sessizliğini bozarak Bölgesel Amatör Ligin geleceği için konuştu.  İASKF Başkanı Ali Düşmez, pandemi nedeniyle yaşanan kapatmadan dolayı 17 Mayıs'a kadar her yerin kapalı olduğunu belirterek Bölgesel Amatör Lig ile ilgili kararın önümüzdeki günlerde çıkacağını söyledi. Düşmez "Sağlık Bakanlığı ve iç İşleri Bakanlığı bir görüşme yaparak bir karar verecek. Son karar Ali Düşmez'in kararı değil TFF'nin vereceği karar olacak. Bayram sonuna kadar bir sokağa çıkma yasağı var. Ondan sonrasına bakılır. Bugünlerde bir şey yapacağız. BAL ile ilgili şu an verilmiş bir karar yok. Kararı devletle görüşüp TFF verecek. Bu konuda da TFF içinde en yetkili isim benim." ifadesini kullandı.

Kaynak: silivrihurhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.