VEKİL ZEYBEK TEMASLI OLDUĞU İÇİN KARANTİNADA

SİYASET 08.11.2020 - 13:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

VEKİL ZEYBEK TEMASLI OLDUĞU İÇİN KARANTİNADA

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MYK Üyesi Emine Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı bugün Kocaeli'de yapılacak olan il kongresine katılamayacak. Temaslı olan Zeybek evinde karantinada AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek de mecliste Atabek ile yan yana oturduğu için Covid-19 testi yaptırdı. Zeybek'in testi negatif çıktı. Ancak temaslı olduğunda dolayı her ihtimale karşı koronavirüsün kuluçka süresini beklemek zorunda olan Zeybek kendisini Ankara'daki evinde karantinaya aldı. Zeybek bu sebeple bugün Kocaeli'de yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı il kongresinde yer alamayacak. “ZEYBEK’TEN MESAJ VAR” Duruma oldukça üzülen Vekil Zeybek, "Testim negatif çıktı. Ama temaslı olduğum için kongreye katılamayacağım. Çok üzgünüm. İl kongresinde olmak istiyorum. Ama Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile yakın temasta olacağım için gelemiyorum. Allah herkesi korusun. Herkes dikkatli olsun. Şu an evde kendimi izole ediyorum. 5 gün içinde bir test daha yaptıracağım. Negatif çıkarsa karantinam bitecek" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MYK Üyesi Emine Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı bugün Kocaeli'de yapılacak olan il kongresine katılamayacak. Temaslı olan Zeybek evinde karantinada

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek de mecliste Atabek ile yan yana oturduğu için Covid-19 testi yaptırdı. Zeybek'in testi negatif çıktı. Ancak temaslı olduğunda dolayı her ihtimale karşı koronavirüsün kuluçka süresini beklemek zorunda olan Zeybek kendisini Ankara'daki evinde karantinaya aldı. Zeybek bu sebeple bugün Kocaeli'de yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı il kongresinde yer alamayacak.

“ZEYBEK’TEN MESAJ VAR”

Duruma oldukça üzülen Vekil Zeybek, "Testim negatif çıktı. Ama temaslı olduğum için kongreye katılamayacağım. Çok üzgünüm. İl kongresinde olmak istiyorum. Ama Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile yakın temasta olacağım için gelemiyorum. Allah herkesi korusun. Herkes dikkatli olsun. Şu an evde kendimi izole ediyorum. 5 gün içinde bir test daha yaptıracağım. Negatif çıkarsa karantinam bitecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.