“VATANDAŞLARIMIZ BU YAPILANI ASLA UNUTMAYACAKTIR”

SİYASET 30.11.2021 - 12:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“VATANDAŞLARIMIZ BU YAPILANI ASLA UNUTMAYACAKTIR”

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, partilerinin 12 Aralık 2021 Pazar günü kuruluşunun ikinci yıl dönümünde gerçekleştireceği etkinliğin 19 Aralık 2021 tarihinde başka bir salonda yapılacağını belirterek, “Sağduyu sahibi vatandaşlarımız bu yapılanı asla unutmayacaktır” dedi. Gelecek Partisi, Haliç Kongre merkezinde gerçekleştireceğini duyurduğu kuruluş yıldönümü etkinliğinin son anda Cumhurbaşkanlığı program yapacak gerekçesiyle engellenmesinin şokunu üzerinden çabuk atlattı. Engellemenin genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından duyurulmasından sonra kısa süreli şok yaşanmış ve başta Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır olmak üzere tüm teşkilatlar tepki göstermişti. Gün içerisinde girişimlerini sürdüren Gelecek Partisi kurmayları İstanbul Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde karar kılarken, kutlama tarihi de bir hafta sonrasına 19 Aralık 2021 saat 13.30 olarak belirledi. Programın bir hafta sonrası yapılacağını teşkilat mensuplarına müjdeleyen Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, “Bu demokrasi ayıbı onlara yeter. Sağduyu sahibi vatandaşlarımız bu yapılanı asla unutmayacaktır”dedi.  

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, partilerinin 12 Aralık 2021 Pazar günü kuruluşunun ikinci yıl dönümünde gerçekleştireceği etkinliğin 19 Aralık 2021 tarihinde başka bir salonda yapılacağını belirterek, “Sağduyu sahibi vatandaşlarımız bu yapılanı asla unutmayacaktır” dedi.

Gelecek Partisi, Haliç Kongre merkezinde gerçekleştireceğini duyurduğu kuruluş yıldönümü etkinliğinin son anda Cumhurbaşkanlığı program yapacak gerekçesiyle engellenmesinin şokunu üzerinden çabuk atlattı. Engellemenin genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından duyurulmasından sonra kısa süreli şok yaşanmış ve başta Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır olmak üzere tüm teşkilatlar tepki göstermişti. Gün içerisinde girişimlerini sürdüren Gelecek Partisi kurmayları İstanbul Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde karar kılarken, kutlama tarihi de bir hafta sonrasına 19 Aralık 2021 saat 13.30 olarak belirledi. Programın bir hafta sonrası yapılacağını teşkilat mensuplarına müjdeleyen Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, “Bu demokrasi ayıbı onlara yeter. Sağduyu sahibi vatandaşlarımız bu yapılanı asla unutmayacaktır”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.