VATANDAŞ TEPKİSİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURUYOR!

SAĞLIK 18.08.2020 - 10:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

VATANDAŞ TEPKİSİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURUYOR!

Gebze Fatih Devlet Hastanesine yönelik yapılan şikayetler devam ediyor. Vatandaşların sık sık sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalıştığı ve sıkıntıların kol gezdiği Gebze Fatih Devlet Hastanesi için Gebzeliler yetkililerden destek istedi. Gebze Fatih Devlet Hastanesinin önündeki kuyruk sosyal medyada yankı buldu. Vatandaşların sosyal medyada dile getirdiği konuyla alakalı fotoğraf sosyal medyada dikkat çekti. Hastane önündeki sabah kalabalığı dikkatten kaçmazken salgın dönemindeki bu yoğunluk görenlerin tepkisine yol açtı. Hastane önündeki uzun bekleyiş bekleyenlerin tepkisine neden olurken konu sosyal medyaya taşındı. Fatih Devlet Hastanesindeki uzun ve çileli bekleyiş vatandaşı canından bezdirdi. VATANDAŞTAN ŞİKAYET ÜSTÜNE ŞİKAYET Öte yandan Gebze Fatih Devlet Hastanesine yönelik vatandaşların şikayeti bitmek bilmiyor. Şikayetlerden bir diğeri de COVİD-19 hastalarının yaşadığı sıkıntılar. Sıkıntılarını hastane yönetimine duyuramayınca sosyal medyadan paylaşarak yetkililere duyurmaya çalışan vatandaşlar  “Gebze Fatih Devlet Hastanesi Covid-19 tahlil sırası bekleyen insanlar. Arada hasta olmayan varsa da virüsü burada kaparlar. 12-13 arasında yemek molası boyunca da ayakta sıra beklemek zorundalar. Numaramatikten sıra vermek çok mu zor bu insanlara?” ifadesi kullanılarak tepki gösterildi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesine yönelik yapılan şikayetler devam ediyor. Vatandaşların sık sık sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalıştığı ve sıkıntıların kol gezdiği Gebze Fatih Devlet Hastanesi için Gebzeliler yetkililerden destek istedi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesinin önündeki kuyruk sosyal medyada yankı buldu. Vatandaşların sosyal medyada dile getirdiği konuyla alakalı fotoğraf sosyal medyada dikkat çekti. Hastane önündeki sabah kalabalığı dikkatten kaçmazken salgın dönemindeki bu yoğunluk görenlerin tepkisine yol açtı. Hastane önündeki uzun bekleyiş bekleyenlerin tepkisine neden olurken konu sosyal medyaya taşındı. Fatih Devlet Hastanesindeki uzun ve çileli bekleyiş vatandaşı canından bezdirdi.

VATANDAŞTAN ŞİKAYET ÜSTÜNE ŞİKAYET

Öte yandan Gebze Fatih Devlet Hastanesine yönelik vatandaşların şikayeti bitmek bilmiyor. Şikayetlerden bir diğeri de COVİD-19 hastalarının yaşadığı sıkıntılar. Sıkıntılarını hastane yönetimine duyuramayınca sosyal medyadan paylaşarak yetkililere duyurmaya çalışan vatandaşlar  “Gebze Fatih Devlet Hastanesi Covid-19 tahlil sırası bekleyen insanlar. Arada hasta olmayan varsa da virüsü burada kaparlar. 12-13 arasında yemek molası boyunca da ayakta sıra beklemek zorundalar. Numaramatikten sıra vermek çok mu zor bu insanlara?” ifadesi kullanılarak tepki gösterildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.