VALİ YAVUZ’DAN VATANDAŞA MASKE ÇAĞRISI!

KOCAELİ 28.08.2020 - 13:41, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

VALİ YAVUZ’DAN VATANDAŞA MASKE ÇAĞRISI!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya adresinde yaptığı paylaşımda, Koronavirüs tedbirlerine riayet edilmez ise daha kapsamlı tedbirler almak zorunda kalınacağını ifade etti. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, ülke genelinde olduğu  gibi Kocaeli'nde de her gün denetim ve bilgilendirmeler yapılıyor. Ancak  denetimlerde ortaya çıkan  sonuçlar ve her gün artan hasta sayısı pek çok kişiyi endişelendiriyor. Kocaeli'nde her gün yapılan denetimlerde hala karantina ihlali yapan, sosyal mesafeyi hiçe sayan yada maske takmayan karın görülmesi üzerine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal paylaşım hesabından önemli bir duyuruda bulundu. Yavuz,  "Kıymetli Kocaelili Kardeşlerim, Valilik olarak Covid 19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla yoğun bir denetim ve bilgilendirme faaliyeti yürütüyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına yeterince riayet edilmezse daha kapsamlı tedbirler almak zorunda kalacağımızı unutmayalım!" ifadelerini kullanarak vatandaşlardan tedbirlere uymasını istedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya adresinde yaptığı paylaşımda, Koronavirüs tedbirlerine riayet edilmez ise daha kapsamlı tedbirler almak zorunda kalınacağını ifade etti.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, ülke genelinde olduğu  gibi Kocaeli'nde de her gün denetim ve bilgilendirmeler yapılıyor. Ancak  denetimlerde ortaya çıkan  sonuçlar ve her gün artan hasta sayısı pek çok kişiyi endişelendiriyor. Kocaeli'nde her gün yapılan denetimlerde hala karantina ihlali yapan, sosyal mesafeyi hiçe sayan yada maske takmayan karın görülmesi üzerine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal paylaşım hesabından önemli bir duyuruda bulundu. Yavuz,  "Kıymetli Kocaelili Kardeşlerim, Valilik olarak Covid 19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla yoğun bir denetim ve bilgilendirme faaliyeti yürütüyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına yeterince riayet edilmezse daha kapsamlı tedbirler almak zorunda kalacağımızı unutmayalım!" ifadelerini kullanarak vatandaşlardan tedbirlere uymasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.