VALİ YAVUZ’DAN DARICA’DA KUMAR OYNAYANLARA TEPKİ!

Darıca 01.04.2021 - 10:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

VALİ YAVUZ’DAN DARICA’DA KUMAR OYNAYANLARA TEPKİ!

Darıca’da bir işyerinde kumar oynatılmasının ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Pandemi şartlarına vurgu yapan Vali Yavuz, "Kumar bir bağımlılıktır” diyerek hem oynayanlara hem de işletmeye sitem etti. Darıca’da bir işyerinde kumar oynatılmasının ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, duruma sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Darıca’da kumar oynayanlar hakkında yasal işlem yapıldığını duyurarak, "Kumar bir bağımlılıktır. Yuva yıkar. İnsanları uçuruma sürükler. Pandemiye rağmen kumar oynamak aklın tatile çıkması demektir. Darıca'da kumar oynayanlara ve yer temin edenlere yasal işlem yapıldı" ifadelerini kullandı.

Darıca’da bir işyerinde kumar oynatılmasının ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Pandemi şartlarına vurgu yapan Vali Yavuz, "Kumar bir bağımlılıktır” diyerek hem oynayanlara hem de işletmeye sitem etti.

Darıca’da bir işyerinde kumar oynatılmasının ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, duruma sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Darıca’da kumar oynayanlar hakkında yasal işlem yapıldığını duyurarak, "Kumar bir bağımlılıktır. Yuva yıkar. İnsanları uçuruma sürükler. Pandemiye rağmen kumar oynamak aklın tatile çıkması demektir. Darıca'da kumar oynayanlara ve yer temin edenlere yasal işlem yapıldı" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.