VALİ YAVUZ, COVİD-19 AŞISI OLDU

KOCAELİ 18.02.2021 - 11:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

VALİ YAVUZ, COVİD-19 AŞISI OLDU

Covid-19’a karşı ülkemizde sürdürülen aşı çalışmaları kapsamında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da, ilk doz aşısını oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre eş zamanlı olarak Valilerin de aşılanmasına geçildi. Bu kapsamda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da, aşılama takvimine göre Covid-19 aşısını yaptırdı. Sağlık personeli tarafından Covid-19 aşısı olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Sağlık Bakanlığımız tarafımdan aşı sıram geldiği bildirildi. Bize de aşı olmak düştü. Sırası gelen herkesin aşı olmasını tavsiye ediyorum. Devletimiz var olsun” ifadelerine yer verdi. “AŞININ YAN ETKİLERİ GÜNLÜK YAŞANTIMI ETKİLEMEDİ” Sosyal medya hesabı üzerinden aşı olduğunu duyuran Vali Seddar Yavuz, bir vatandaşın “Geçmiş olsun Sayın Valim, bende bolca mide bulantısı ve halsizlik yaptı, inşallah sizde negatif etkisi olmaz” şeklindeki geçmiş olsun mesajına da kayıtsız kalmayarak “Kıymetli Kardeşim, günlük yaşantımı etkilemeyecek küçük yan etkiler oldu. Hafif halsizlik gibi” açıklamasını yaptı. KURALLARA UYALIM Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, halen devam etmekte olan salgın sürecinin; maske, mesafe, hijyen kurallarına uymanın yanında, halkın aşılanması ile daha kısa sürede atlatılabileceğini belirtirken tüm sağlık çalışanlarına fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

Covid-19’a karşı ülkemizde sürdürülen aşı çalışmaları kapsamında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da, ilk doz aşısını oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre eş zamanlı olarak Valilerin de aşılanmasına geçildi. Bu kapsamda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da, aşılama takvimine göre Covid-19 aşısını yaptırdı. Sağlık personeli tarafından Covid-19 aşısı olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Sağlık Bakanlığımız tarafımdan aşı sıram geldiği bildirildi. Bize de aşı olmak düştü. Sırası gelen herkesin aşı olmasını tavsiye ediyorum. Devletimiz var olsun” ifadelerine yer verdi.

“AŞININ YAN ETKİLERİ GÜNLÜK YAŞANTIMI ETKİLEMEDİ”

Sosyal medya hesabı üzerinden aşı olduğunu duyuran Vali Seddar Yavuz, bir vatandaşın “Geçmiş olsun Sayın Valim, bende bolca mide bulantısı ve halsizlik yaptı, inşallah sizde negatif etkisi olmaz” şeklindeki geçmiş olsun mesajına da kayıtsız kalmayarak “Kıymetli Kardeşim, günlük yaşantımı etkilemeyecek küçük yan etkiler oldu. Hafif halsizlik gibi” açıklamasını yaptı.

KURALLARA UYALIM

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, halen devam etmekte olan salgın sürecinin; maske, mesafe, hijyen kurallarına uymanın yanında, halkın aşılanması ile daha kısa sürede atlatılabileceğini belirtirken tüm sağlık çalışanlarına fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.