“VAKALAR ARTTI, TEDBİRLİ OLMAYA MECBURUZ!”

Darıca 14.11.2020 - 17:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“VAKALAR ARTTI, TEDBİRLİ OLMAYA MECBURUZ!”

KAYMAKAM KARA DARICALILARI UYARDI:
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara vaka sayılarının artmasının ardından bir açıklama yaparak Darıcalıları uyardı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara vaka sayılarının artmasının ardından bir açıklama yaparak, Darıcalıların maske-mesafe- temizlik ve karantina kurallarına riayet etmesi yönünde uyarıda bulundu. Kaymakam Kara açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Darıcalılar, “Vaka sayılarındaki hızlı artış hepimizi daha fazla dikkatli ve tedbirli olmaya mecbur ediyor. Lütfen Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Sevdiklerimizi ve kendimizi koruyalım. Koronavirüs salgınının yayılımını engellemek için ise zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması, hane halkı dışındaki kişilerle temas edilmemesi, ev ziyaretleri yapılmaması, evden çıkarken maske takılması, kalabalık ortamlardan uzak durulması, çevredeki kişilerle araya en az 1,5 metre mesafe bırakılmasını kurallarına uyalım”
KAYMAKAM KARA DARICALILARI UYARDI:

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara vaka sayılarının artmasının ardından bir açıklama yaparak Darıcalıları uyardı.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara vaka sayılarının artmasının ardından bir açıklama yaparak, Darıcalıların maske-mesafe- temizlik ve karantina kurallarına riayet etmesi yönünde uyarıda bulundu. Kaymakam Kara açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Darıcalılar, “Vaka sayılarındaki hızlı artış hepimizi daha fazla dikkatli ve tedbirli olmaya mecbur ediyor. Lütfen Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Sevdiklerimizi ve kendimizi koruyalım. Koronavirüs salgınının yayılımını engellemek için ise zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması, hane halkı dışındaki kişilerle temas edilmemesi, ev ziyaretleri yapılmaması, evden çıkarken maske takılması, kalabalık ortamlardan uzak durulması, çevredeki kişilerle araya en az 1,5 metre mesafe bırakılmasını kurallarına uyalım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.