Vakalar artsa da uslanmak bilmiyoruz!

GEBZE 02.04.2021 - 14:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Vakalar artsa da uslanmak bilmiyoruz!

Gebze Kent Meydanı’nda yaşanan kalabalık ve yoğunluk dikkatlerden kaçmıyor. Çarşıda büyük kalabalık ve yoğunluk oluşturan vatandaşlar, evlerde kalmak yerine soğuk havaya aldırmadan kendilerini sokağa attılar. Salgının tavan yaptığı günlerde aldırış etmeden dolaşan Gebzeliler adeta salgına meydan okurken bir anlamda da hem kendi sağlıklarını hem de çevrelerini riske atmış oldular. Koronavirüs vakalarının artması ve bölgemizin kırmızıya dönmesiyle beraber bu hafta sonu yasakları yeniden başlayacak. Hafta sonu yasakları öncesinde Gebze adeta ana baba gününe dönerken soğuk havaya rağmen vatandaşlar kendilerini çarşıya attılar. Yasaklar öncesinde çarşıya akın eden vatandaşlar, kent meydanında izdiham yaratırken görenleri şaşkına ve hayrete çevirdiler. Gebze çarşıda yoğunluk yaratan vatandaşlar görenlere “Salgının böyle bitmeyeceği ortada iken tablo hiç değişmiyor, hafta sonu yasak olsa ne olacak, hafta içi durum farklı mı?” yorumlarını yaptırırken soğuk havaya aldırmadan çarşıyı dolduran vatandaşlar bir kez daha izdiham dolu anlar yarattılar. SALGIN YOKMUŞGİBİ RAHATLAR Gebze Kent Meydanı başta olmak üzere birçok noktada yoğunluk yaşanırken zaman zaman da sosyal mesafe kuralı ihlal edilmiş oldu. Özellikle otobüs durakları ve çevresinde yaşanan kalabalık dikkatten kaçmazken tüm önlemlere ve uyarılara rağmen çarşıdaki değişmeyen manzara tepki çekti. Bunca vaka ve ölümlere rağmen aynı rahatlığı sürdüren vatandaşlar sanki kovid salgını yokmuşçasına Gebze çarşıda erken saatlerden itibaren yoğunluk yarattılar.

Gebze Kent Meydanı’nda yaşanan kalabalık ve yoğunluk dikkatlerden kaçmıyor. Çarşıda büyük kalabalık ve yoğunluk oluşturan vatandaşlar, evlerde kalmak yerine soğuk havaya aldırmadan kendilerini sokağa attılar. Salgının tavan yaptığı günlerde aldırış etmeden dolaşan Gebzeliler adeta salgına meydan okurken bir anlamda da hem kendi sağlıklarını hem de çevrelerini riske atmış oldular.

Koronavirüs vakalarının artması ve bölgemizin kırmızıya dönmesiyle beraber bu hafta sonu yasakları yeniden başlayacak. Hafta sonu yasakları öncesinde Gebze adeta ana baba gününe dönerken soğuk havaya rağmen vatandaşlar kendilerini çarşıya attılar. Yasaklar öncesinde çarşıya akın eden vatandaşlar, kent meydanında izdiham yaratırken görenleri şaşkına ve hayrete çevirdiler. Gebze çarşıda yoğunluk yaratan vatandaşlar görenlere “Salgının böyle bitmeyeceği ortada iken tablo hiç değişmiyor, hafta sonu yasak olsa ne olacak, hafta içi durum farklı mı?” yorumlarını yaptırırken soğuk havaya aldırmadan çarşıyı dolduran vatandaşlar bir kez daha izdiham dolu anlar yarattılar.

SALGIN YOKMUŞGİBİ RAHATLAR

Gebze Kent Meydanı başta olmak üzere birçok noktada yoğunluk yaşanırken zaman zaman da sosyal mesafe kuralı ihlal edilmiş oldu. Özellikle otobüs durakları ve çevresinde yaşanan kalabalık dikkatten kaçmazken tüm önlemlere ve uyarılara rağmen çarşıdaki değişmeyen manzara tepki çekti. Bunca vaka ve ölümlere rağmen aynı rahatlığı sürdüren vatandaşlar sanki kovid salgını yokmuşçasına Gebze çarşıda erken saatlerden itibaren yoğunluk yarattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.