Uzunal’dan belediye işçilerine destek

Çayırova 30.12.2020 - 10:45, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Uzunal’dan belediye işçilerine destek

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal greve giden Çayırova Belediyesi taşeron işçilerine destek çıkarak, “Gerekirse TBMM’ye taşıyacağız” dedi. Hizmet-İş Sendikası ile Çayırova Belediyesi arasında süren toplu iş sözleşmesi kapsamında işçiler greve gitmişti. Haklarını arayan işçilere destek olan İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal bir basın açıklaması yaptı. Uzunal açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çayırova Belediyesi’nde çalışan yaklaşık 600 kişilik taşeron isçi kardeşlerimizin haklarını ödemeyerek sokağa iten yöneticilere soruyorum. Haktan, hukuktan, adaletten bahsedeceksiniz pandemi sürecinde çalışan emekçi kardeşlerimizin haklarını vermeyeceksiniz. Ondan sonrada haktan hukuktan bahsedeceksiniz. Yazıktır bu. GEREKİRSE TBMM’YE TAŞIYACAĞIZ Seçimlerden önce vaatlerinize bakınca vaatler iyi idi şimdi ne oldu da emeğinin karşılığını isteyen kardeşlerimizi sokağa diktiniz. İyi Parti olarak bu kardeşlerimizin haklı davasının takipçisi olacağız. Haklarını almaları konusunda gerekeni yapmak için yetkililerle görüşmeler sağlayacağız. Gerekirse TBMM’ye taşıyacağız. Biz Çayırovalıyız Çayırova için yapılması gereken olumlu işleri destekler olumsuzlukların da karşısında dimdik duracağız. İki yıla aşkın sürede Çayırova’da milli servetlerin çürümeye bırakılıp terk edildiğini görüyoruz ve soruyorum. SİZLERİN HAKLARINIZIN SAVUNUCUSUYUZ Sayın yönetici arkadaşlar bu milletin paralarıyla alınan ve yapılan yatırımlar neden çürümeye terk edildi. Yazıktır, günahtır. Değerli Çayırovalı kardeşlerim biz İyi Partı̇ İlçe Başkanı ve yönetimi ile sizlerin yanınızdayız. Sizlerin haklarınızın savunucusuyuz. Sonuna kadar sizlerleyiz. Biz Çayırovalıyız. Sizlere cennet gibi bir Çayırovayı kazandırana kadar devam edeceğim. Sizleri çok seviyorum.”

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal greve giden Çayırova Belediyesi taşeron işçilerine destek çıkarak, “Gerekirse TBMM’ye taşıyacağız” dedi.

Hizmet-İş Sendikası ile Çayırova Belediyesi arasında süren toplu iş sözleşmesi kapsamında işçiler greve gitmişti. Haklarını arayan işçilere destek olan İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal bir basın açıklaması yaptı. Uzunal açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çayırova Belediyesi’nde çalışan yaklaşık 600 kişilik taşeron isçi kardeşlerimizin haklarını ödemeyerek sokağa iten yöneticilere soruyorum. Haktan, hukuktan, adaletten bahsedeceksiniz pandemi sürecinde çalışan emekçi kardeşlerimizin haklarını vermeyeceksiniz. Ondan sonrada haktan hukuktan bahsedeceksiniz. Yazıktır bu.

GEREKİRSE TBMM’YE TAŞIYACAĞIZ

Seçimlerden önce vaatlerinize bakınca vaatler iyi idi şimdi ne oldu da emeğinin karşılığını isteyen kardeşlerimizi sokağa diktiniz. İyi Parti olarak bu kardeşlerimizin haklı davasının takipçisi olacağız. Haklarını almaları konusunda gerekeni yapmak için yetkililerle görüşmeler sağlayacağız. Gerekirse TBMM’ye taşıyacağız. Biz Çayırovalıyız Çayırova için yapılması gereken olumlu işleri destekler olumsuzlukların da karşısında dimdik duracağız. İki yıla aşkın sürede Çayırova’da milli servetlerin çürümeye bırakılıp terk edildiğini görüyoruz ve soruyorum.

SİZLERİN HAKLARINIZIN SAVUNUCUSUYUZ

Sayın yönetici arkadaşlar bu milletin paralarıyla alınan ve yapılan yatırımlar neden çürümeye terk edildi. Yazıktır, günahtır. Değerli Çayırovalı kardeşlerim biz İyi Partı̇ İlçe Başkanı ve yönetimi ile sizlerin yanınızdayız. Sizlerin haklarınızın savunucusuyuz. Sonuna kadar sizlerleyiz. Biz Çayırovalıyız. Sizlere cennet gibi bir Çayırovayı kazandırana kadar devam edeceğim. Sizleri çok seviyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.