UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

ASAYİŞ 25.07.2020 - 10:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

Çayırova İlçe Emniyet Müdürünün tayini sonrasında vekaleten ilçemiz Çayırova’ya atanan 'aslen Elazığlı olan' Faruk Bilen Müdür, Çayırova’nın kanayan yarasına gelir gelmez parmak bastı. BİLEN MÜDÜR SAVAŞ AÇTI Dün sabah saatlerinde Çayrova’da Yenimahalle’de bir adrese yapılan operasyonda uyuşturucu madde ve mermi ele geçirildi. Göreve yeni başlayan Emniyet Amiri Faruk Bilen müdür uyuşturucu ve suçlarla mücadele için kolları sıvayarak, göreve gelir gelmez uyuşturucuya savaş açtı. Çayırova Asayiş büro ekiplerinin fiziki takip ve gözetleme ile yaptıkları operasyonda ''5 kök Hint keneviri, çok sayıda Tabanca ve Tüfek mermisi'' ele geçirildi. Çayırova Asayiş büro ekiplerinden alınan bilgiye göre şüpheli şahısların uzun süre takip edildiği, uygun zaman geldiğinde operasyon yapıldı ifade edildi.

Çayırova İlçe Emniyet Müdürünün tayini sonrasında vekaleten ilçemiz Çayırova’ya atanan 'aslen Elazığlı olan' Faruk Bilen Müdür, Çayırova’nın kanayan yarasına gelir gelmez parmak bastı.

BİLEN MÜDÜR SAVAŞ AÇTI

Dün sabah saatlerinde Çayrova’da Yenimahalle’de bir adrese yapılan operasyonda uyuşturucu madde ve mermi ele geçirildi. Göreve yeni başlayan Emniyet Amiri Faruk Bilen müdür uyuşturucu ve suçlarla mücadele için kolları sıvayarak, göreve gelir gelmez uyuşturucuya savaş açtı. Çayırova Asayiş büro ekiplerinin fiziki takip ve gözetleme ile yaptıkları operasyonda ''5 kök Hint keneviri, çok sayıda Tabanca ve Tüfek mermisi'' ele geçirildi. Çayırova Asayiş büro ekiplerinden alınan bilgiye göre şüpheli şahısların uzun süre takip edildiği, uygun zaman geldiğinde operasyon yapıldı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.