Uyuşturucudan bir haftada 12 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 09.11.2020 - 19:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Uyuşturucudan bir haftada 12 kişi tutuklandı

2 Kasım - 8 Kasım tarihleri arasında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı operasyonlar kapsamında 20 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli Valiliği uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kasım ayının ilk haftası içerisinde il genelinde gerçekleştirilen operasyonlar ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Açıklamada Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 62 operasyon düzenlendiği ve bu operasyonlarda 121 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi.  12 ŞAHIS TUTUKLANDI  Yapılan operasyonlarda 98 kişinin ifadeleri alındıktan sonra emniyet veya savcılıktaki sorguları sonrası serbest kaldığı, 12 kişinin ise tutuklandığı ifade edilirken, 3 kişinin adli kontrol ile serbest kaldığı öğrenildi. İl Jandarma Komutanlığı ise 1 olayda 5 şahsa adli işlem başlatılırken bu şahısların 5’i hakkında da serbest yargılanma kararı verildi.  YÜZLERCE UYUŞTURUCU MADDE  Ayrıca yapılan operasyonlarda 181 gram esrar, 923 gram bonzai, 47 gram metamfetamin, 5 kök hint keneviri, 141 adet ecstasy, 3 adet sentetik ecza uyuşturucu maddeler ile birlikte 2 tabanca, 34 adet fişek 1 adet tüfek, 2 adet hassas terazi ve suçtan elde edildiği düşünülen 2 bin 990 lira para ele geçirildiği açıklandı. İl Jandarma Komutanlığı ise operasyonlarda  3,72 gram kubar esrar, 8,16 gram metamfetamin ele geçirdi.

2 Kasım - 8 Kasım tarihleri arasında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı operasyonlar kapsamında 20 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli Valiliği uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kasım ayının ilk haftası içerisinde il genelinde gerçekleştirilen operasyonlar ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Açıklamada Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 62 operasyon düzenlendiği ve bu operasyonlarda 121 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi. 


12 ŞAHIS TUTUKLANDI 
Yapılan operasyonlarda 98 kişinin ifadeleri alındıktan sonra emniyet veya savcılıktaki sorguları sonrası serbest kaldığı, 12 kişinin ise tutuklandığı ifade edilirken, 3 kişinin adli kontrol ile serbest kaldığı öğrenildi. İl Jandarma Komutanlığı ise 1 olayda 5 şahsa adli işlem başlatılırken bu şahısların 5’i hakkında da serbest yargılanma kararı verildi. 


YÜZLERCE UYUŞTURUCU MADDE 
Ayrıca yapılan operasyonlarda 181 gram esrar, 923 gram bonzai, 47 gram metamfetamin, 5 kök hint keneviri, 141 adet ecstasy, 3 adet sentetik ecza uyuşturucu maddeler ile birlikte 2 tabanca, 34 adet fişek 1 adet tüfek, 2 adet hassas terazi ve suçtan elde edildiği düşünülen 2 bin 990 lira para ele geçirildiği açıklandı. İl Jandarma Komutanlığı ise operasyonlarda  3,72 gram kubar esrar, 8,16 gram metamfetamin ele geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.