“UTANMA DUYGUNUZU BU KADAR MI YİTİRDİNİZ”

SİYASET 25.11.2021 - 16:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“UTANMA DUYGUNUZU BU KADAR MI YİTİRDİNİZ”

BAŞKAN ULUKÖYLÜ’DEN SERT SÖZLER
İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü iktidara çok sert sözlerle yüklenerek, “sanki memleketi 20 yıldır başkaları yönetiyormuş gibi düştükleri rezil durumu görmezden gelip cehennemlerine odun taşımaya devam ediyorlar. Utanma duygunuzu bu kadar mı yitirdiniz?” dedi. Türkiye’de son haftalarda yaşanan kurdaki dalgalanma ve TL’deki değer kaybı birçok sektörü vurdu. Üretim yapanlar hammaddeler eğelen zamlarla birlikte üretim yapamaz hale gelirken bazı üreticiler de üretimi durdurdu. Marketlerde satışlara kota gelirken, Apple ise Türkiye satışlarını durdurdu. Piyasalardaki dalgalı seyir, yatırımcıyı da ülkeden kaçırdı. Her gün zam haberleri ile uyanan Türk halkı ise adeta bıktı. Türkiye’deki bu ekonomik gelişmeler 7’den 70’e herkesin canını sıkarken, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü de iktidara çok sert sözlerle yüklendi. KAYBETTİNİZ! Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Uluköylü, “Karanlıkta ıslık çalmaya devam ediyorsunuz. Ülke yangın yerine dönmüş, ekonomik kriz günden güne vatandaşın alım gücünü yemiş bitirmiş, hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında vatandaşın feryadı Arş-I Ala’ya ulaşmış, bizim muktedirler ve muktedir kılıcı yalamaya devam edenler sanki memleketi 20 yıldır başkaları yönetiyormuş gibi düştükleri rezil durumu görmezden gelip cehennemlerine odun taşımaya devam ediyorlar. Utanma duygunuzu bu kadar mı yitirdiniz? ‘Atıl’ denildiğinde atılmak, ‘tükür’ denildiğinde tükürmek, ardından da ‘yala’ denildiğinde yalamak bu kadar mı tatlı geldi size bilemiyorum ama ben size söyleyeyim; KAYBETTİNİZ” diyerek iktidarın 2023 seçimlerinde gidici olduğunun vurgusunu yaptı.
BAŞKAN ULUKÖYLÜ’DEN SERT SÖZLER

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü iktidara çok sert sözlerle yüklenerek, “sanki memleketi 20 yıldır başkaları yönetiyormuş gibi düştükleri rezil durumu görmezden gelip cehennemlerine odun taşımaya devam ediyorlar. Utanma duygunuzu bu kadar mı yitirdiniz?” dedi.

Türkiye’de son haftalarda yaşanan kurdaki dalgalanma ve TL’deki değer kaybı birçok sektörü vurdu. Üretim yapanlar hammaddeler eğelen zamlarla birlikte üretim yapamaz hale gelirken bazı üreticiler de üretimi durdurdu. Marketlerde satışlara kota gelirken, Apple ise Türkiye satışlarını durdurdu. Piyasalardaki dalgalı seyir, yatırımcıyı da ülkeden kaçırdı. Her gün zam haberleri ile uyanan Türk halkı ise adeta bıktı. Türkiye’deki bu ekonomik gelişmeler 7’den 70’e herkesin canını sıkarken, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü de iktidara çok sert sözlerle yüklendi.

KAYBETTİNİZ!

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Uluköylü, “Karanlıkta ıslık çalmaya devam ediyorsunuz. Ülke yangın yerine dönmüş, ekonomik kriz günden güne vatandaşın alım gücünü yemiş bitirmiş, hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında vatandaşın feryadı Arş-I Ala’ya ulaşmış, bizim muktedirler ve muktedir kılıcı yalamaya devam edenler sanki memleketi 20 yıldır başkaları yönetiyormuş gibi düştükleri rezil durumu görmezden gelip cehennemlerine odun taşımaya devam ediyorlar. Utanma duygunuzu bu kadar mı yitirdiniz? ‘Atıl’ denildiğinde atılmak, ‘tükür’ denildiğinde tükürmek, ardından da ‘yala’ denildiğinde yalamak bu kadar mı tatlı geldi size bilemiyorum ama ben size söyleyeyim; KAYBETTİNİZ” diyerek iktidarın 2023 seçimlerinde gidici olduğunun vurgusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.