Ünlü oyuncu koronaya yakalandı!

GÜNDEM 04.09.2020 - 09:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Ünlü oyuncu koronaya yakalandı!

Ünlü İngiliz oyuncu Robert Pattinson hakkında gelen son dakika haberine göre; corona virüse yakalandığı açıklandı. Bilindiği üzere son olarak yeni başrol olarak karşımıza çıkacak olna Batman filminin oyuncusu olması nedeniyle çekimlerin durdurulduğu açıklandı. Aynı zamanda geçmişte Alacakaranlık film serisi ile gişe rekorları kıran filmin yine başrolündeydi. Peki; Robert Pattinson'ın sağlık durumu nasıl?  ROBERT PATTİNSON CORONA VİRÜSÜ POZİTİF ÇIKTI! Robert Pattinson hakkındaki son dakika gelişmeleri şöyle; Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'un koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ve başrol olarak rol aldığı yeni Batman filminin çekimlerinin durdurulduğu açıklandı. Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'ın (34) koronavirüse yakalandığı duyuruldu. Ünlü oyuncu Twilight (Alacakaranlık) film serisiyle tanınıyor. Öte yandan, oyuncunun rol aldığı ve henüz yapımı devam eden Batman filminin çekimlerinin de geçici olarak durdurulduğu ifade edildi. Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'ın koronavirüs olduğu duyuruldu. Bir çok filmde rol alan Pattinson, Alacakaranlık serisindeki Edward Cullen rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Oyunculuk kariyerine Vanity Fair isimli yapımla başlayan aktör, Batman filminde başrol olarak yer almıştı. ROBERT PATTİNSON KİMDİR? Robert Douglas Thomas Pattinson 13 Mayıs 1986, Londra'da dünyaya geldi. Pattinson Londra, İngiltere'de doğdu. Babası, Richard, Amerika'dan araç ithal ediyordu. Annesi Clare ise bir modellik ajansında çalışmaktaydı. Ayrıca Pattinson'ın Lizzy Pattinson ve Victoria Pattinson adında iki ablası vardır. 12 yaşına kadar Tower House School'da okudu. Buradan ayrılınca eğitimine The Harrodian School'da devam etti. Barnes Theatre Company'de amatör tiyatroya dahil oldu. Buraya dahil olduktan sonra Guys and Dolls oyununda küçük bir rol aldı. 2013 yılının haziran ayında Pattinson, Dior Homme'un yeni yüzü seçildi. Sonraları reklam kampanyasının fotoğrafçısı Nan Goldin tarafından, Robert'ın kampanya için çekildiği fotoğraflarının koleksiyonunu Robert Pattinson: 1000 Lives adlı bir kitapta topladı ve yayımladı.

Ünlü İngiliz oyuncu Robert Pattinson hakkında gelen son dakika haberine göre; corona virüse yakalandığı açıklandı. Bilindiği üzere son olarak yeni başrol olarak karşımıza çıkacak olna Batman filminin oyuncusu olması nedeniyle çekimlerin durdurulduğu açıklandı. Aynı zamanda geçmişte Alacakaranlık film serisi ile gişe rekorları kıran filmin yine başrolündeydi. Peki; Robert Pattinson'ın sağlık durumu nasıl? 

ROBERT PATTİNSON CORONA VİRÜSÜ POZİTİF ÇIKTI!
Robert Pattinson hakkındaki son dakika gelişmeleri şöyle;

Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'un koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ve başrol olarak rol aldığı yeni Batman filminin çekimlerinin durdurulduğu açıklandı.

Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'ın (34) koronavirüse yakalandığı duyuruldu. Ünlü oyuncu Twilight (Alacakaranlık) film serisiyle tanınıyor.

Öte yandan, oyuncunun rol aldığı ve henüz yapımı devam eden Batman filminin çekimlerinin de geçici olarak durdurulduğu ifade edildi.

Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'ın koronavirüs olduğu duyuruldu. Bir çok filmde rol alan Pattinson, Alacakaranlık serisindeki Edward Cullen rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Oyunculuk kariyerine Vanity Fair isimli yapımla başlayan aktör, Batman filminde başrol olarak yer almıştı.

Robert Pattinson kimdir? Robert Pattinson Nerede doğdu? Robert Pattinson ne  zaman modellik yapmaya başladı? Robert Pattinson hangi filmlerde oynadı?

ROBERT PATTİNSON KİMDİR?

Robert Douglas Thomas Pattinson 13 Mayıs 1986, Londra'da dünyaya geldi. Pattinson Londra, İngiltere'de doğdu. Babası, Richard, Amerika'dan araç ithal ediyordu. Annesi Clare ise bir modellik ajansında çalışmaktaydı. Ayrıca Pattinson'ın Lizzy Pattinson ve Victoria Pattinson adında iki ablası vardır. 12 yaşına kadar Tower House School'da okudu. Buradan ayrılınca eğitimine The Harrodian School'da devam etti.

Barnes Theatre Company'de amatör tiyatroya dahil oldu. Buraya dahil olduktan sonra Guys and Dolls oyununda küçük bir rol aldı.

2013 yılının haziran ayında Pattinson, Dior Homme'un yeni yüzü seçildi. Sonraları reklam kampanyasının fotoğrafçısı Nan Goldin tarafından, Robert'ın kampanya için çekildiği fotoğraflarının koleksiyonunu Robert Pattinson: 1000 Lives adlı bir kitapta topladı ve yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.