ÜNLÜ İSİM YAŞAMINI YİTİRDİ

GÜNDEM 24.11.2020 - 16:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÜNLÜ İSİM YAŞAMINI YİTİRDİ

Bir döneme damga vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Orhan' karakterine hayat veren tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Devrim Parscan, 83 yaşında vefat etti. ‘Kurtlar Vadisi’, ‘Bizim Aile’, ‘Çiçek Taksi’ ve ‘Kurtuluş’ başta olmak üzere 100’e yakın dizi ve sinema projesinde yer alan Devrim Parscan, 83 yaşında hayatını kaybetti. Devrim Parscan’ın yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli sanatçılarımızdan Devrim Parscan vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sanat camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bir döneme damga vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Orhan' karakterine hayat veren tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Devrim Parscan, 83 yaşında vefat etti.

‘Kurtlar Vadisi’, ‘Bizim Aile’, ‘Çiçek Taksi’ ve ‘Kurtuluş’ başta olmak üzere 100’e yakın dizi ve sinema projesinde yer alan Devrim Parscan, 83 yaşında hayatını kaybetti.

Devrim Parscan’ın yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli sanatçılarımızdan Devrim Parscan vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sanat camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.