ÜNLÜ, “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ!”

SİYASET 05.04.2021 - 11:13, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÜNLÜ, “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ!”

104 emekli amiralin yayınladığı bildiri hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Devletimizin yanında, sizin gibilerin de karşısındayız” ifadelerini kullandı MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Emekli 104 amiralin yayımladığı Montrö Bildirisi'ne sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu da bizim bildirimizdir, devletimizin yanında, sizin gibilerin de karşısındayız” ifadelerini kullandı.  

104 emekli amiralin yayınladığı bildiri hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Devletimizin yanında, sizin gibilerin de karşısındayız” ifadelerini kullandı

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Emekli 104 amiralin yayımladığı Montrö Bildirisi'ne sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu da bizim bildirimizdir, devletimizin yanında, sizin gibilerin de karşısındayız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.