Umduğumuz gibi olmadı!

SPOR 03.11.2020 - 09:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Umduğumuz gibi olmadı!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, diğer gruplara nazaran daha kolay gözüken grubunda sezona istediği başlangıcı yapamazken, BAL’dan 3.Lig’e yükselen 7 takımdan 4’üyle karşılaştığı maçların hiçbirinde galibiyet sevinci yaşayamadı. Belediye Kütahyaspor’a 3-0 yenilerek kötü gidişe dur diyemeyen 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, sezon başında kağıt üzerinde kolay gözüken 3.Lig 2.Grup’a beklentilerin çok altında bir başlangıç yaptı. Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e çıkan 7 takımın yer aldığı grupta, 7.hafta itibariyle 6 puan toplayabilen sarı yeşilliler, 3.Lig’in yeni ekiplerine de diş geçiremedi. BAL’dan 3.Lig’e yükselen takımlardan 4’üyle maç yapan Darıca G.B bu karşılaşmalarda Ceyhanspor’a 2-1 ve Belediye Kütahyaspor’a 3-0 yenilirken, Mardin Fosfatspor ile 1-1, Kahta 02 Spor ile ise golsüz berabere kaldı. Temsilcimizin 3.Lig’in yeni takımlarından Çengelköyspor, Tekirdağspor ve Karaman Belediyespor karşısında alacakları sonuçlar merakla bekleniyor.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, diğer gruplara nazaran daha kolay gözüken grubunda sezona istediği başlangıcı yapamazken, BAL’dan 3.Lig’e yükselen 7 takımdan 4’üyle karşılaştığı maçların hiçbirinde galibiyet sevinci yaşayamadı.

Belediye Kütahyaspor’a 3-0 yenilerek kötü gidişe dur diyemeyen 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, sezon başında kağıt üzerinde kolay gözüken 3.Lig 2.Grup’a beklentilerin çok altında bir başlangıç yaptı. Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e çıkan 7 takımın yer aldığı grupta, 7.hafta itibariyle 6 puan toplayabilen sarı yeşilliler, 3.Lig’in yeni ekiplerine de diş geçiremedi. BAL’dan 3.Lig’e yükselen takımlardan 4’üyle maç yapan Darıca G.B bu karşılaşmalarda Ceyhanspor’a 2-1 ve Belediye Kütahyaspor’a 3-0 yenilirken, Mardin Fosfatspor ile 1-1, Kahta 02 Spor ile ise golsüz berabere kaldı. Temsilcimizin 3.Lig’in yeni takımlarından Çengelköyspor, Tekirdağspor ve Karaman Belediyespor karşısında alacakları sonuçlar merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.