“ÜLKENİN GERÇEK GÜNDEMİYLE İLGİLENİN”

SİYASET 07.04.2021 - 10:26, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ÜLKENİN GERÇEK GÜNDEMİYLE İLGİLENİN”

Mart ayı enflasyonunu değerlendiren İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “ Mağduriyet arayışıyla değil, ülkenin gerçek gündemiyle ilgilenin” dedi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) Mart'ta beklentilere yakın aylık yüzde 1.08 artış gösterirken yıllık enflasyon yüzde 15.61’den yüzde 16.19’a yükseldi. Verilere göre tüketici fiyatlarında yıllık enflasyon 6. ayda da yükselişini sürdürdü ve 2019 Temmuz ayından bu yana en yüksek seviyeye çıktı. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, mart ayı enflasyonunu değerlendirdi. FARK ARTIYOR Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TÜİK verilerine göre Mart ayında enflasyon yıllık yüzde 16,19'a çıkarak, Temmuz 2019'dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Bununla birlikte resmi veriler ve hissedilen gerçek enflasyon arasındaki fark ise artmaya devam ediyor. Her gün gündem değiştirerek ülkeyi yönetenlerin lüks yaşantıları artarak devam ederken değişmeyen tek şey; hayat pahalılığı karşısında artan yoksulluk, yüksek faiz, enflasyon, işsizlik! Mağduriyet arayışıyla değil, ülkenin gerçek gündemiyle ilgilenin” ifadelerine yer verdi.  

Mart ayı enflasyonunu değerlendiren İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “ Mağduriyet arayışıyla değil, ülkenin gerçek gündemiyle ilgilenin” dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) Mart'ta beklentilere yakın aylık yüzde 1.08 artış gösterirken yıllık enflasyon yüzde 15.61’den yüzde 16.19’a yükseldi. Verilere göre tüketici fiyatlarında yıllık enflasyon 6. ayda da yükselişini sürdürdü ve 2019 Temmuz ayından bu yana en yüksek seviyeye çıktı. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, mart ayı enflasyonunu değerlendirdi.

FARK ARTIYOR

Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TÜİK verilerine göre Mart ayında enflasyon yıllık yüzde 16,19'a çıkarak, Temmuz 2019'dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Bununla birlikte resmi veriler ve hissedilen gerçek enflasyon arasındaki fark ise artmaya devam ediyor. Her gün gündem değiştirerek ülkeyi yönetenlerin lüks yaşantıları artarak devam ederken değişmeyen tek şey; hayat pahalılığı karşısında artan yoksulluk, yüksek faiz, enflasyon, işsizlik! Mağduriyet arayışıyla değil, ülkenin gerçek gündemiyle ilgilenin” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.