ÜÇ ÖĞRETMENDEN BİRİ COVİD’Lİ, İKİ OKULDAN BİRİNDE VİRÜS VAR

GÜNDEM 23.11.2020 - 16:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÜÇ ÖĞRETMENDEN BİRİ COVİD’Lİ, İKİ OKULDAN BİRİNDE VİRÜS VAR

ÜÇ ÖĞRETMENDEN BİRİ COVİD’Lİ, İKİ OKULDAN BİRİNDE VİRÜS VAR
24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi öğretmen sorunlarıyla ilgili araştırmalarda, öğretmenlerden oluşan vefa gruplarına yapılan vefasızlık raporlara yansıdı. * Covid-19 salgınında filyasyon ekiplerinde gönüllü olarak görev alan ‘Vefa' adı verilen gruplardaki öğretmenlerin yüzde 62.6'sına devlet maske dahil koruyucu malzeme vermemiş. * Öğretmenlerden yüzde 29,9'u yani her 3 öğretmenden biri salgında gönüllü olarak mahalle gruplarında çalışırken Covid-19'a yakalanmış. * Okullarda vaka görülme oranlarıyla ilgili de öğretmenlerin öğretmenlerin yüzde 54.2'si kendi okullarında vaka çıktığını ve yüzde 65.7'si vaka çıkmasına rağmen eğitime ara verilmediğini söyledi. 15 BİN 811 ÖĞRETMENLE GÖRÜŞME YAPILDI Gaziantep Üniversitesi'nden Prof. Dr. Erdal Bay, Doç. Dr. Bülent Döş, Doç. Dr.Recep Kahramanoğlu ile Gazi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Yılmaz Yeşil’in, Türk Eğitim Sen adına 15 bin 811 öğretmenle çevrimiçi görüşülerek yaptığı, “24 Kasım Öğretmenler Günü Raporu” çarpıcı sonuçlarıyla dikkat çekti. Öğretmenlerin ekonomik sıkıntıları, alım gücü, mesleki itibar kaybı gibi birbirinden değişken verilerin gözler önüne serildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Araştırması’nda en dikkat çeken veri başlığını, pandemi döneminde gönüllü olarak filyasyon ekiplerinde görev alan her öğretmenlerin söyledikleri oluşturdu.
ÜÇ ÖĞRETMENDEN BİRİ COVİD’Lİ, İKİ OKULDAN BİRİNDE VİRÜS VAR

24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi öğretmen sorunlarıyla ilgili araştırmalarda, öğretmenlerden oluşan vefa gruplarına yapılan vefasızlık raporlara yansıdı.

* Covid-19 salgınında filyasyon ekiplerinde gönüllü olarak görev alan ‘Vefa' adı verilen gruplardaki öğretmenlerin yüzde 62.6'sına devlet maske dahil koruyucu malzeme vermemiş.

* Öğretmenlerden yüzde 29,9'u yani her 3 öğretmenden biri salgında gönüllü olarak mahalle gruplarında çalışırken Covid-19'a yakalanmış.

* Okullarda vaka görülme oranlarıyla ilgili de öğretmenlerin öğretmenlerin yüzde 54.2'si kendi okullarında vaka çıktığını ve yüzde 65.7'si vaka çıkmasına rağmen eğitime ara verilmediğini söyledi.

15 BİN 811 ÖĞRETMENLE GÖRÜŞME YAPILDI

Gaziantep Üniversitesi'nden Prof. Dr. Erdal Bay, Doç. Dr. Bülent Döş, Doç. Dr.Recep Kahramanoğlu ile Gazi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Yılmaz Yeşil’in, Türk Eğitim Sen adına 15 bin 811 öğretmenle çevrimiçi görüşülerek yaptığı, “24 Kasım Öğretmenler Günü Raporu” çarpıcı sonuçlarıyla dikkat çekti.

Öğretmenlerin ekonomik sıkıntıları, alım gücü, mesleki itibar kaybı gibi birbirinden değişken verilerin gözler önüne serildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Araştırması’nda en dikkat çeken veri başlığını, pandemi döneminde gönüllü olarak filyasyon ekiplerinde görev alan her öğretmenlerin söyledikleri oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.