TUZLA’NIN BAŞARILI BAŞKANINA SÜRPRİZ ZİYARET!

19.11.2020 - 19:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TUZLA’NIN BAŞARILI BAŞKANINA SÜRPRİZ ZİYARET!

BAKIN PANKARTA NE YAZDIRDILAR?
Geçtiğimiz Cuma günü Covid-19’a yakalanan ve evinde karantinada olan Tuzla’nın başarılı Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı meclis üyeleri ziyaret etti. Geçtiğimiz Cuma günü Covid-19’a yakalanan ve evinde karantinada olan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’ya meclis üyeleri ‘Sen ne mikroplar yendin. Bu mikrop sana ne yapar’ yazılı pankart ile sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı meclis üyelerine teşekkür ederek, “Meclis üyesi Erkan, Türel ve Barış ile ilçeden İlyas kardeşimiz moral vermek için yaptıkları sürpriz beni çok duygulandırdı. Gerçi bu virüs ama hem mikroplara hem de virüslere karşı ülke ve millet olarak mücadele edeceğiz. Var olun..”
BAKIN PANKARTA NE YAZDIRDILAR?

Geçtiğimiz Cuma günü Covid-19’a yakalanan ve evinde karantinada olan Tuzla’nın başarılı Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı meclis üyeleri ziyaret etti.

Geçtiğimiz Cuma günü Covid-19’a yakalanan ve evinde karantinada olan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’ya meclis üyeleri ‘Sen ne mikroplar yendin. Bu mikrop sana ne yapar’ yazılı pankart ile sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı meclis üyelerine teşekkür ederek, “Meclis üyesi Erkan, Türel ve Barış ile ilçeden İlyas kardeşimiz moral vermek için yaptıkları sürpriz beni çok duygulandırdı. Gerçi bu virüs ama hem mikroplara hem de virüslere karşı ülke ve millet olarak mücadele edeceğiz. Var olun..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.