TÜRKKAN’DAN RAMAZAN AYINDA YERLİ ÜRETİCİYE DESTEK

SİYASET 12.04.2021 - 10:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TÜRKKAN’DAN RAMAZAN AYINDA YERLİ ÜRETİCİYE DESTEK

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, ramazan ayında dövizin dışarı gitmemesi için hurma değil, Türk üreticisinden incir alacağını söyledi. 11 ayın sultanı Ramazan geldi. 12 Nisan’ı 13 Nisan’a bağlayan gece, oruç tutmak isteyenler sahura kalkacak. Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi ise, yine pide ve hurma olacak. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan çok ilginç bir o kadar da alkışlanacak bir açıklamaya imza attı. TÜRKİYE KAZANSIN İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, ramazan ayında dövizin dışarı gitmemesi için hurma değil, Türk üreticisinden incir alacağını söyledi. Türkkan açıklamasında, “Bu Ramazan’da hurma değil, incir alacağım. Zor durumdaki Türk üreticisi kazansın. Dövizimiz dışarı gitmesin, Türkiye kazansın” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, ramazan ayında dövizin dışarı gitmemesi için hurma değil, Türk üreticisinden incir alacağını söyledi.

11 ayın sultanı Ramazan geldi. 12 Nisan’ı 13 Nisan’a bağlayan gece, oruç tutmak isteyenler sahura kalkacak. Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi ise, yine pide ve hurma olacak. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan çok ilginç bir o kadar da alkışlanacak bir açıklamaya imza attı.

TÜRKİYE KAZANSIN

İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, ramazan ayında dövizin dışarı gitmemesi için hurma değil, Türk üreticisinden incir alacağını söyledi. Türkkan açıklamasında, “Bu Ramazan’da hurma değil, incir alacağım. Zor durumdaki Türk üreticisi kazansın. Dövizimiz dışarı gitmesin, Türkiye kazansın” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.