TÜRKKAN’DAN DOĞALGAZ YORUMU

KOCAELİ 24.08.2020 - 10:19, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TÜRKKAN’DAN DOĞALGAZ YORUMU

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gaz rezervi bulunduğunu açıklamasını yorumlayarak, “Siyaseten bir şey katar mı Ak Parti’ye derseniz, cevabım hayır olur. Millet burnundan soluyor, hiç gazla bitecek gibi değil vatandaşın derdi” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  İstanbul’da düzenlediği basın açıklamasında Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu açıkladı ve bu açıklamaya farklı yorumlar geldi. Cumhur ittifakı cephesi bu açıklama sonrası sevinç paylaşımları yaparken diğer yandan ise muhalif pek çok isim bunu inandırıcı bulmadı. Erdoğan’ın müjde olarak açıkladığı “Doğalgaz” ile ilgili bir yorum da İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’dan geldi. MİLLET BURNUNDAN SOLUYOR Türkkan attığı tweette, doğalgaz rezervi bulunmasını sevindirici bir haber olarak niteledi, ülkemize hayırlı olmasını diledi ancak bunun siyaseten AK Parti’ye bir şey katmayacağını, milletin burnundan soluduğunu, vatandaşın derdinin gazla bitecek gibi olmadığını söyledi. Türkkan’ın tweetinde şu ifadeler yer aldı: “Doğalgaz rezervinin bulunması sevindirici bir haber. Hayırlı olsun ülkemize. Doğru işletilir ve vatandaşlarımıza faydası olur inşallah. Ama siyaseten bir şey katar mı Ak Parti’ye derseniz, cevabım HAYIR olur. Millet burnundan soluyor, hiç gazla bitecek gibi değil vatandaşın derdi.”

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gaz rezervi bulunduğunu açıklamasını yorumlayarak, “Siyaseten bir şey katar mı Ak Parti’ye derseniz, cevabım hayır olur. Millet burnundan soluyor, hiç gazla bitecek gibi değil vatandaşın derdi” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  İstanbul’da düzenlediği basın açıklamasında Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu açıkladı ve bu açıklamaya farklı yorumlar geldi. Cumhur ittifakı cephesi bu açıklama sonrası sevinç paylaşımları yaparken diğer yandan ise muhalif pek çok isim bunu inandırıcı bulmadı. Erdoğan’ın müjde olarak açıkladığı “Doğalgaz” ile ilgili bir yorum da İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’dan geldi.

MİLLET BURNUNDAN SOLUYOR

Türkkan attığı tweette, doğalgaz rezervi bulunmasını sevindirici bir haber olarak niteledi, ülkemize hayırlı olmasını diledi ancak bunun siyaseten AK Parti’ye bir şey katmayacağını, milletin burnundan soluduğunu, vatandaşın derdinin gazla bitecek gibi olmadığını söyledi. Türkkan’ın tweetinde şu ifadeler yer aldı: “Doğalgaz rezervinin bulunması sevindirici bir haber. Hayırlı olsun ülkemize. Doğru işletilir ve vatandaşlarımıza faydası olur inşallah. Ama siyaseten bir şey katar mı Ak Parti’ye derseniz, cevabım HAYIR olur. Millet burnundan soluyor, hiç gazla bitecek gibi değil vatandaşın derdi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.