“TÜRKİYE BU BASKILARA BOYUN EĞMEYECEK”

SİYASET 24.11.2021 - 17:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“TÜRKİYE BU BASKILARA BOYUN EĞMEYECEK”

“TÜRKİYE BU BASKILARA BOYUN EĞMEYECEK”
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek geldi. Döviz lobilerinin kur oyununa dikkat çeken Başkan Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef yapılmasına tepki gösterdi. Kaya yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm vesayetleri kıran Türkiye, bu baskılara boyun eğmeyecek” ifadelerine yer verdi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Türkiye üzerinde faiz ve kur sebebiyle baskı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Biz tarihte ne oyunlar bozduk, milletimizle beraber yine başaracağız Allah’ın izniyle. Her şartta, her zaman, amasız, fakatsız. Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyorum. MESELE DÖVİZ DEĞİL Dolar kuru 1.80, Faiz oranı 4.50 iken Gezi’ye kalkışarak ülke ekonomisine 157 milyar zarar verenler şimdi döviz yüksek diye aynı davet peşindeler. Mesele döviz değil ülkemize diz çöktürmek. Başaramayacaksınız. Döviz yükselir düşer, asıl sorun biz yükselirsek başlar. Ey gezinin çapulcuları biz sizi 15 Temmuz’da da gördük çocuklarınızı sokakta bırakıp kaçtınız: kiminiz TV başına, kiminiz ocak başına, kiminiz yurt dışına. Mevzu vatan oldu mu bu milletin tüm dertleri biter.”  
“TÜRKİYE BU BASKILARA BOYUN EĞMEYECEK”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek geldi. Döviz lobilerinin kur oyununa dikkat çeken Başkan Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef yapılmasına tepki gösterdi. Kaya yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm vesayetleri kıran Türkiye, bu baskılara boyun eğmeyecek” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Türkiye üzerinde faiz ve kur sebebiyle baskı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Biz tarihte ne oyunlar bozduk, milletimizle beraber yine başaracağız Allah’ın izniyle. Her şartta, her zaman, amasız, fakatsız. Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyorum.

MESELE DÖVİZ DEĞİL

Dolar kuru 1.80, Faiz oranı 4.50 iken Gezi’ye kalkışarak ülke ekonomisine 157 milyar zarar verenler şimdi döviz yüksek diye aynı davet peşindeler. Mesele döviz değil ülkemize diz çöktürmek. Başaramayacaksınız. Döviz yükselir düşer, asıl sorun biz yükselirsek başlar. Ey gezinin çapulcuları biz sizi 15 Temmuz’da da gördük çocuklarınızı sokakta bırakıp kaçtınız: kiminiz TV başına, kiminiz ocak başına, kiminiz yurt dışına. Mevzu vatan oldu mu bu milletin tüm dertleri biter.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.