TUNCER DİLOVASI’NDA GÖREVE BAŞLADI

SAĞLIK 19.10.2020 - 17:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TUNCER DİLOVASI’NDA GÖREVE BAŞLADI

Dilovası Devlet Hastanesi’ne atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Saime Tuncer görevine başladı. Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr. Ömer Naci Yılmaz hastane kadrosunun genişlediğini söyleyerek Dilovalılara daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını dile getirdi. Başhekim Yılmaz, Uz. Dr. Tuncer’e yeni görevinde başarılar diledi. UZMAN DOKTOR SAİME TUNCER KİMDİR? İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzman Doktor Saime Tuncer, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ihtisas yaptı. Daha sonra Kocaeli Üniversitesi Onkoloji bölümünde görev yapan Uz. Dr. Tuncer, Dilovası’na Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak atandı.

Dilovası Devlet Hastanesi’ne atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Saime Tuncer görevine başladı. Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr. Ömer Naci Yılmaz hastane kadrosunun genişlediğini söyleyerek Dilovalılara daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını dile getirdi. Başhekim Yılmaz, Uz. Dr. Tuncer’e yeni görevinde başarılar diledi.

UZMAN DOKTOR SAİME TUNCER KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzman Doktor Saime Tuncer, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ihtisas yaptı. Daha sonra Kocaeli Üniversitesi Onkoloji bölümünde görev yapan Uz. Dr. Tuncer, Dilovası’na Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.