TRANSFORMATÖRLER, GEBZE’DE ÜRETİLECEK

GEBZE 17.11.2021 - 12:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TRANSFORMATÖRLER, GEBZE’DE ÜRETİLECEK

Güneş enerjisi inverter sistemine entegrasyon için gerekli olan transformatörler, Gebze’de bulanan GE Şebeke Çözümleri üretim tesisinde üretilecek. Bu kapsamda GE Energy Financial Services, JP Morgan’dan 291 milyon dolarlık kredi garantisi aldı. GE Energy Financial Services, Karapınar güneş enerjisi santrali kapsamında (GES) yürüttüğü inverter projesi için JP Morgan’dan 291 milyon dolarlık kredi garantisi aldı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, GE Energy Financial Services, Kalyon Enerji’ye ait ve 1,35 gigavat kapasiteye sahip olacak Karapınar GES’teki projesi için alacağı krediyi, Birleşik Krallık İhracat Kredisi Ajansı (UKEF) aracılığıyla temin edecek. Güneş enerjisi inverter sistemine entegrasyon için gerekli olan transformatörler, Gebze’de bulanan GE Şebeke Çözümleri üretim tesisinde üretilecek. Bu kapsamda GE Energy Financial Services, Karapınar GES kapsamında yürüttüğü inverter projesi için JP Morgan’dan 291 milyon dolarlık (217 milyon sterlin) kredi garantisi aldı. FIRSATLAR İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ Açıklamada görüşlerine yer verilen GE Yenilenebilir Enerji Yenilenebilir Hibrit Sistemler Üst Yöneticisi Prakash Chandra, Türkiye’nin güneş enerjisinde potansiyelinin çok büyük olduğunu belirterek, “Bu potansiyel, güneş enerjisinin şebekeye güvenilir şekilde ve tesis ölçeğinde entegre edilmesine yardımcı olacak akıllı çözümlerle ele alınabilir. Bu projelerde, Kalyon Enerji ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz ve Türkiye’de yenilenebilir enerji penetrasyonunun artırılabilmesini sağlayacak fırsatlar için sabırsızlanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Güneş enerjisi inverter sistemine entegrasyon için gerekli olan transformatörler, Gebze’de bulanan GE Şebeke Çözümleri üretim tesisinde üretilecek. Bu kapsamda GE Energy Financial Services, JP Morgan’dan 291 milyon dolarlık kredi garantisi aldı.

GE Energy Financial Services, Karapınar güneş enerjisi santrali kapsamında (GES) yürüttüğü inverter projesi için JP Morgan’dan 291 milyon dolarlık kredi garantisi aldı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, GE Energy Financial Services, Kalyon Enerji’ye ait ve 1,35 gigavat kapasiteye sahip olacak Karapınar GES’teki projesi için alacağı krediyi, Birleşik Krallık İhracat Kredisi Ajansı (UKEF) aracılığıyla temin edecek. Güneş enerjisi inverter sistemine entegrasyon için gerekli olan transformatörler, Gebze’de bulanan GE Şebeke Çözümleri üretim tesisinde üretilecek. Bu kapsamda GE Energy Financial Services, Karapınar GES kapsamında yürüttüğü inverter projesi için JP Morgan’dan 291 milyon dolarlık (217 milyon sterlin) kredi garantisi aldı.

FIRSATLAR İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ

Açıklamada görüşlerine yer verilen GE Yenilenebilir Enerji Yenilenebilir Hibrit Sistemler Üst Yöneticisi Prakash Chandra, Türkiye’nin güneş enerjisinde potansiyelinin çok büyük olduğunu belirterek, “Bu potansiyel, güneş enerjisinin şebekeye güvenilir şekilde ve tesis ölçeğinde entegre edilmesine yardımcı olacak akıllı çözümlerle ele alınabilir. Bu projelerde, Kalyon Enerji ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz ve Türkiye’de yenilenebilir enerji penetrasyonunun artırılabilmesini sağlayacak fırsatlar için sabırsızlanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.