Toplu Taşımada kurallar serbest mi?

GEBZE 11.09.2020 - 10:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Toplu Taşımada kurallar serbest mi?

Toplu taşımalarda ayakta yolcu taşımak salgınla mücadele kapsamında yasaklanmıştı. Ancak görünen tablo hiç de öyle değil. Hala ayakta yolcu taşınmasına müsaade edilirken yasak falan tanımamaya devam ediyor, kuralları ne yazık ki çiğnemeyi sürdürüyoruz.  Koronavirüs salgını kapsamında önceki gün alınan kararla toplu taşımalarda ayakta yolcu taşımak yasaklanmıştı. Gebze içinde hizmet veren toplu taşımalarda kuralı hala bozmaya devam eden otobüsler hizmet vermeyi sürdürüyor. Ayakta yolcu alarak kuralı çiğnemeye, yasaları ve de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlememeye devam ediyorlar. Bu durum da akıllara “acaba denetimler daha sık hale getirilemez mi?” sorusunu gündeme getiriyor.  DENETİMLER DAHA FAZLA YAPILMALI  Bazı vatandaşlar şoförü uyarsalar da sonucun değişmediğini kaydederken “Sonuçta insanlar işe gitmek ya da evine dönmek için otobüse biniyor, burada aracın kullananın kurala uyması gerekiyor, ne yazık ki ne düğünlerde ne de araçlarda kurallar uygulanmıyor, denetimler artsın ve cezalar daha caydırıcı hale getirilsin. Bu anlamda yetkilileri göreve davet ediyoruz” yorumunu yaparak kuralların çiğnenmemesi gerektiğinin altını üstüne basa basa ifade ediyorlar.

Toplu taşımalarda ayakta yolcu taşımak salgınla mücadele kapsamında yasaklanmıştı. Ancak görünen tablo hiç de öyle değil. Hala ayakta yolcu taşınmasına müsaade edilirken yasak falan tanımamaya devam ediyor, kuralları ne yazık ki çiğnemeyi sürdürüyoruz. 
Koronavirüs salgını kapsamında önceki gün alınan kararla toplu taşımalarda ayakta yolcu taşımak yasaklanmıştı. Gebze içinde hizmet veren toplu taşımalarda kuralı hala bozmaya devam eden otobüsler hizmet vermeyi sürdürüyor. Ayakta yolcu alarak kuralı çiğnemeye, yasaları ve de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlememeye devam ediyorlar. Bu durum da akıllara “acaba denetimler daha sık hale getirilemez mi?” sorusunu gündeme getiriyor. 
DENETİMLER DAHA FAZLA YAPILMALI 
Bazı vatandaşlar şoförü uyarsalar da sonucun değişmediğini kaydederken “Sonuçta insanlar işe gitmek ya da evine dönmek için otobüse biniyor, burada aracın kullananın kurala uyması gerekiyor, ne yazık ki ne düğünlerde ne de araçlarda kurallar uygulanmıyor, denetimler artsın ve cezalar daha caydırıcı hale getirilsin. Bu anlamda yetkilileri göreve davet ediyoruz” yorumunu yaparak kuralların çiğnenmemesi gerektiğinin altını üstüne basa basa ifade ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.