TOKİ, DİLOVASI’NDA 210 BİN TL’YE KONUT SATIŞA ÇIKARDI

Dilovası 04.11.2021 - 09:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TOKİ, DİLOVASI’NDA 210 BİN TL’YE KONUT SATIŞA ÇIKARDI

Alt ve orta gelir grubundakiler için ucuz konut fırsatı ile konutlar satışa sunan TOKİ, Dilovası Köseler’de 10 adet konutu 210 bin TL’den satışa çıkardı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut satışları devam ediyor. Alt ve orta gelir grubundakiler için ucuz konut fırsatı ile konutlar satışa sunan TOKİ, Dilovası Köseler’de 10 adet konutu satışa çıkardı. Satışa çıkan konutların en düşük fiyatı 210 bin 258 TL, en yüksek fiyatı ise 226 bin 765 TL olarak belirlendi.

Alt ve orta gelir grubundakiler için ucuz konut fırsatı ile konutlar satışa sunan TOKİ, Dilovası Köseler’de 10 adet konutu 210 bin TL’den satışa çıkardı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut satışları devam ediyor. Alt ve orta gelir grubundakiler için ucuz konut fırsatı ile konutlar satışa sunan TOKİ, Dilovası Köseler’de 10 adet konutu satışa çıkardı. Satışa çıkan konutların en düşük fiyatı 210 bin 258 TL, en yüksek fiyatı ise 226 bin 765 TL olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.