TOKİ’DEN DİLOVASI AÇIKLAMASI

Dilovası 20.04.2021 - 09:52, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TOKİ’DEN DİLOVASI AÇIKLAMASI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz hafta Ankara’da ihalesi gerçekleştirilen Dilovası Millet Bahçesi hakkında detayları açıkladı. Dilovası Millet Bahçesi ihalesi geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleştirildi. Millet bahçesini yapacak olan TOKİ, detayları açıkladı. TOKİ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kocaeli Dilovası’na Millet Bahçesi yapılacak. Dilovası Millet Bahçesi 218 bin 652 metrekarelik alanı kapsayacak. Millet bahçesi projesi içerisinde çocuk oyun alanları, koşu, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi sosyal donatılar yer alacak. YAPIMINA BAŞLANACAK Proje içerisinde ayrıca 4 bin 348 ağaç ve yeşil alan olacak. Yeşilin her tonunu içinde barındıracağı bitki ve peyzajı ile Dilovası’na yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde yeşiliyle, tema bahçesiyle,  Millet Kıraathanesiyle, dinlenme ve piknik alanlarıyla vatandaşlar doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı içinde vakit geçirebilecek.” Söz konusu millet bahçesinin yapımına kısa zaman içinde başlanacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz hafta Ankara’da ihalesi gerçekleştirilen Dilovası Millet Bahçesi hakkında detayları açıkladı.

Dilovası Millet Bahçesi ihalesi geçtiğimiz hafta Ankara’da gerçekleştirildi. Millet bahçesini yapacak olan TOKİ, detayları açıkladı. TOKİ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kocaeli Dilovası’na Millet Bahçesi yapılacak. Dilovası Millet Bahçesi 218 bin 652 metrekarelik alanı kapsayacak. Millet bahçesi projesi içerisinde çocuk oyun alanları, koşu, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi sosyal donatılar yer alacak.

YAPIMINA BAŞLANACAK

Proje içerisinde ayrıca 4 bin 348 ağaç ve yeşil alan olacak. Yeşilin her tonunu içinde barındıracağı bitki ve peyzajı ile Dilovası’na yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde yeşiliyle, tema bahçesiyle,  Millet Kıraathanesiyle, dinlenme ve piknik alanlarıyla vatandaşlar doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı içinde vakit geçirebilecek.” Söz konusu millet bahçesinin yapımına kısa zaman içinde başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.