TOKİ’DEN DİLOVALILARA EV MÜJDESİ!

Dilovası 14.09.2021 - 09:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TOKİ’DEN DİLOVALILARA EV MÜJDESİ!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli vatandaşları cüzi taksitlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ucuz konut satışlarına devam ediliyor. Dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olmaları için özel bir çalışma ortaya koyan TOKİ, Türkiye’nin 81 ilinde de konut projelerini sürdürüyor. TOKİ’nin programa alınan ve devam eden konut projelerinden konut satışları zaman zaman yapılıyor. Bu konut satışları için TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden ilanlar yayınlanarak vatandaşlar bilgilendiriliyor. Şartları taşıyan vatandaşlar da kendi durumlarına uyan konut satışları için TOKİ’ye başvuruda bulunup kiradan bile düşük bedellerle ev sahibi olabiliyorlar. 210 BİN TL’YE EV SAHİBİ OLUN TOKİ tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Dilovası’nda yapılan TOKİ projesinde uygun fiyatlarla konut satışları yapılıyor. 2+1 konutları satışa çıkaran TOKİ fiyat bilgilendirmesinde bulunarak fırsat duyurusunu yaptı. TOKİ’nin Dilovası’nda gerçekleştirdiği konut satışlarında fiyatların 210 Bin TL ile 243 Bin TL arasında değiştiği belirtildi. Vatandaşlara 180 aya kadar vade imkanı verilirken bu vade imkanından yüzde 20 peşinat ödemesi yapılması durumunda yararlanılabileceği açıklandı. Bu konutlar için taksit tutarının ise 934 TL olduğu duyuruldu.  

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli vatandaşları cüzi taksitlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ucuz konut satışlarına devam ediliyor. Dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olmaları için özel bir çalışma ortaya koyan TOKİ, Türkiye’nin 81 ilinde de konut projelerini sürdürüyor. TOKİ’nin programa alınan ve devam eden konut projelerinden konut satışları zaman zaman yapılıyor. Bu konut satışları için TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden ilanlar yayınlanarak vatandaşlar bilgilendiriliyor. Şartları taşıyan vatandaşlar da kendi durumlarına uyan konut satışları için TOKİ’ye başvuruda bulunup kiradan bile düşük bedellerle ev sahibi olabiliyorlar.

210 BİN TL’YE EV SAHİBİ OLUN

TOKİ tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Dilovası’nda yapılan TOKİ projesinde uygun fiyatlarla konut satışları yapılıyor. 2+1 konutları satışa çıkaran TOKİ fiyat bilgilendirmesinde bulunarak fırsat duyurusunu yaptı. TOKİ’nin Dilovası’nda gerçekleştirdiği konut satışlarında fiyatların 210 Bin TL ile 243 Bin TL arasında değiştiği belirtildi. Vatandaşlara 180 aya kadar vade imkanı verilirken bu vade imkanından yüzde 20 peşinat ödemesi yapılması durumunda yararlanılabileceği açıklandı. Bu konutlar için taksit tutarının ise 934 TL olduğu duyuruldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.