TMMOB’TAN DİLOVASI’NDA DEPREM STANDI

Dilovası 17.08.2020 - 11:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TMMOB’TAN DİLOVASI’NDA DEPREM STANDI

TMMOB Gebze, 17 Ağustos 1999 depreminin 21’nci yıldönümünde Dilovası’nda stant kurarken vatandaşlarla bir araya geldi. Depremin yıl dönümünde vatandaşlarla deprem gerçeği üzerine çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. TMMOB Gebze, 17 Ağustos 1999 depreminin 21’nci yıldönümünde Dilovası’nda etkinlik düzenledi. Deprem gerçeğine dikkat çekmek amacıyla kurulan stantta halka deprem gerçeğini hatırlatan TMMOB Gebze yetkilileri vatandaşlara sorulara sorarak bilgilendirme çalışması yaptılar. Sorulara doğru yanıt veren vatandaşlara deprem temalı t-shirtler verilirken vatandaşlar deprem gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmiş ve bilinçlenmiş oldular. DEPREM GERÇEĞİ VURGULANDI Deprem farkındalık programında vatandaşlarla bir araya gelen TMMOB Gebze yetkilileri deprem konusunda uyarılar yaparken farkındalık yarattılar. Deprem gerçeğine dikkat çeken yetkililer, 17 Ağustos’un yıl dönümünde deprem konusunda vatandaşı uyardılar. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, “Bu tarihi günde deprem gerçeğine dikkat çekmek ve unutmamak için birçok noktada vatandaşımızla bir araya geldik” dedi.  

TMMOB Gebze, 17 Ağustos 1999 depreminin 21’nci yıldönümünde Dilovası’nda stant kurarken vatandaşlarla bir araya geldi. Depremin yıl dönümünde vatandaşlarla deprem gerçeği üzerine çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.

TMMOB Gebze, 17 Ağustos 1999 depreminin 21’nci yıldönümünde Dilovası’nda etkinlik düzenledi. Deprem gerçeğine dikkat çekmek amacıyla kurulan stantta halka deprem gerçeğini hatırlatan TMMOB Gebze yetkilileri vatandaşlara sorulara sorarak bilgilendirme çalışması yaptılar. Sorulara doğru yanıt veren vatandaşlara deprem temalı t-shirtler verilirken vatandaşlar deprem gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmiş ve bilinçlenmiş oldular.

DEPREM GERÇEĞİ VURGULANDI

Deprem farkındalık programında vatandaşlarla bir araya gelen TMMOB Gebze yetkilileri deprem konusunda uyarılar yaparken farkındalık yarattılar. Deprem gerçeğine dikkat çeken yetkililer, 17 Ağustos’un yıl dönümünde deprem konusunda vatandaşı uyardılar. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, “Bu tarihi günde deprem gerçeğine dikkat çekmek ve unutmamak için birçok noktada vatandaşımızla bir araya geldik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.