TGF’DEN KOCAELİ VALİSİ SEDDAR YAVUZ’A ZİYARET!

KOCAELİ 22.10.2020 - 15:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TGF’DEN KOCAELİ VALİSİ SEDDAR YAVUZ’A ZİYARET!

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti Başkanı Bahar Kaymakçı Erdoğan ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede Başkan Karaca, Vali Yavuz’a TGF ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı’nın çalışmalarını ve hedeflerini anlattı. Karaca, “71 meslek kuruluşu ve yaklaşık 25 bin üyeye sahip TGF Anadolu basınının sesi olmakta, sorunlarının çözülmesi için pandemiye rağmen çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Bu çalışmalarımızdan birisi de çeşitli illerimizde sürdürdüğümüz tesisleşme çalışmalarıdır. Kocaeli’de de bu konudaki projelerimize sizden destek bekliyoruz. Özellikle Darıca ilçemizin Bayramoğlu Mahallesi’ndeki Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nün atıl durumda ve meslektaşlarımıza hizmet vermekten uzak olması üzücüdür. Bu tesislerin yeniden gazetecilere hizmet verecek bir duruma gelmesi gerekiyor” diye konuştu. SORUNLARIMIZI VE SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ Karaca ayrıca ülkemizde gazetelerin ve gazetecilerin yaşadığı sorunlara da değinerek, “Biz sorunlarımızı da biliyoruz, sorumluluklarımızı da. Anadolu basını gerekli desteği görmeli bunun yanında internet medyası yasası da bir an önce çıkarılarak bu yasanın eksikliğinden kaynaklanan sorunlar ortadan kaldırılmalıdır” diye konuştu. YAVUZ; “YEREL BASIN ŞEHRİN HAFIZASIDIR” Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da yerel basının şehrin hafızası olduğunu belirterek basını çok önemsediğini söyledi. Kocaeli’nin basın yönünden oldukça güçlü olduğunu vurgulayan Vali Yavuz, ziyaretlerinden örürü Başkan Karaca ve beraberindekilere teşekkür etti. Başkan Karaca da Vali Yavuz’a teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Kocaeli Medya Mensupları Cemiyeti Başkanı Bahar Kaymakçı Erdoğan ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede Başkan Karaca, Vali Yavuz’a TGF ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı’nın çalışmalarını ve hedeflerini anlattı. Karaca, “71 meslek kuruluşu ve yaklaşık 25 bin üyeye sahip TGF Anadolu basınının sesi olmakta, sorunlarının çözülmesi için pandemiye rağmen çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Bu çalışmalarımızdan birisi de çeşitli illerimizde sürdürdüğümüz tesisleşme çalışmalarıdır. Kocaeli’de de bu konudaki projelerimize sizden destek bekliyoruz. Özellikle Darıca ilçemizin Bayramoğlu Mahallesi’ndeki Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nün atıl durumda ve meslektaşlarımıza hizmet vermekten uzak olması üzücüdür. Bu tesislerin yeniden gazetecilere hizmet verecek bir duruma gelmesi gerekiyor” diye konuştu.

SORUNLARIMIZI VE SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ

Karaca ayrıca ülkemizde gazetelerin ve gazetecilerin yaşadığı sorunlara da değinerek, “Biz sorunlarımızı da biliyoruz, sorumluluklarımızı da. Anadolu basını gerekli desteği görmeli bunun yanında internet medyası yasası da bir an önce çıkarılarak bu yasanın eksikliğinden kaynaklanan sorunlar ortadan kaldırılmalıdır” diye konuştu.

YAVUZ; “YEREL BASIN ŞEHRİN HAFIZASIDIR”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da yerel basının şehrin hafızası olduğunu belirterek basını çok önemsediğini söyledi. Kocaeli’nin basın yönünden oldukça güçlü olduğunu vurgulayan Vali Yavuz, ziyaretlerinden örürü Başkan Karaca ve beraberindekilere teşekkür etti. Başkan Karaca da Vali Yavuz’a teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.