“TEŞKİLATLARINI ZORUNDA KALACAKLARI ERKEN SEÇİME HAZIRLIYORLAR”

SİYASET 29.11.2021 - 13:21, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“TEŞKİLATLARINI ZORUNDA KALACAKLARI ERKEN SEÇİME HAZIRLIYORLAR”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti yöneticilerinin muhalefete yönelik eleştirilerine sert çıktı. Yıldız, “AK Parti iktidarı danışma meclisleri ile teşkilatlarını ilan etmek zorunda kalacakları erken seçime hazırlıyor” dedi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’de ekonomik sıkıntıların derinden hissedildiğini ifade eden Yıldız, AK Parti’lilerin bu duruma cevap vermek yerine muhalefeti eleştirdiğini söyledi. AK Parti’nin ilçe danışma toplantılarında parti yöneticileri ve belediye başkanlarının muhalefete yönelik eleştirilerine tepki gösteren Yıldız, ekonomiden yüklendi. Yıldız, AK Parti’lilerin içinde bulundukları gidiş yolundan dönemeyeceklerini, muhalefete saldırarak beyhude bir uğraş içerisinde bocaladıklarını söyledi. ZORUNDA KALACAKLARI ERKEN SEÇİME HAZIRLANIYORLAR Yıldız, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi: “Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemin tek sorumlusu AK Parti iktidarıdır. Yıllardır hiçbir uyarıyı dinlemeyen, ‘ben yaptım, oldu’ mantığıyla ülkeyi yönetenler bugünkü kaosun, sokakta ve çarşı pazardaki ateş pahası fiyatların, vatandaşın döviz kuru altında ezilmesine sebep olan AK Parti iktidarı danışma meclisleri ile teşkilatlarını ilan etmek zorunda kalacakları erken seçime hazırlıyor. VATANDAŞ AÇLIĞA TERK EDİLMİŞ DURUMDA Vatandaşlar, eskiden ucuz besinlerle günü kurtarmaya çalışırken geldiğimiz noktada bunda bile zorlanmaya başlanmıştır. Kocaeli’deki marketleri gezdiğinizde en ucuz makarna paketinin 5 TL’nin altında satılmadığını görüyorsunuz. Yine bakliyat fiyatları yüzde 100’ün üzerinde zamlanmış durumda. Herhangi bir paket bakliyat 20 TL’nin altında satılmıyor. Bu durum akıl alır gibi değil. Vatandaş açlığa terk edilmiş durumda. VATANDAŞ KOCAELİ’DE MARKETE GİDEMEZ HALE GELDİ Vatandaş Kocaeli’de markete, bakkala, pazara gidemez hale gelmişken birileri utanmadan, sıkılmadan parti danışma kurullarına zorla taşıdıkları belediye personellerini gördüğünde bir zafer kazanmışçasına atıyor, tutuyor. Danışma kurullarında kürsüye ilçe başkanları, belediye başkanları, il başkanını ve büyükşehir belediye başkanları çıkıyor. Ne açlıktan bahsediyorlar, ne geçim derdinden. Tek bir sıkıntıları var muhalefet partileri. Neredeyse muhalefetin aldığı nefese laf edecekler. GİTMEMEK İÇİN AYAK DİRETİYORLAR AK Parti’lilerin bu tavrının sebebi açık. Gidiyorlar. Erken seçim ilan etmek zorundalar. Ülkeye nefes aldırmak zorundalar. Erken seçim ilan edecekler ve gidecekler. Ancak görüyoruz ki giderayak her türlü yaygarayı koparıyorlar. Gitmemek için her türlü yalanı söylemeye hazırlar. Gitmemek için ayak diriyorlar. Bu sebeple doğrulardan kaçıyorlar. Doğrular ortada. Doğrular sokakta, çarşıda, pazarda, marketlerde. Önceki seçimlerde sadaka diye dağıttığınız, vatandaşın oylarını satın almak için kullandığınız o makarnaların 5 TL’lik etiketleri altında ezileceksiniz ve tarih olup gideceksiniz.”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti yöneticilerinin muhalefete yönelik eleştirilerine sert çıktı. Yıldız, “AK Parti iktidarı danışma meclisleri ile teşkilatlarını ilan etmek zorunda kalacakları erken seçime hazırlıyor” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ülke ve kent gündemine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’de ekonomik sıkıntıların derinden hissedildiğini ifade eden Yıldız, AK Parti’lilerin bu duruma cevap vermek yerine muhalefeti eleştirdiğini söyledi. AK Parti’nin ilçe danışma toplantılarında parti yöneticileri ve belediye başkanlarının muhalefete yönelik eleştirilerine tepki gösteren Yıldız, ekonomiden yüklendi. Yıldız, AK Parti’lilerin içinde bulundukları gidiş yolundan dönemeyeceklerini, muhalefete saldırarak beyhude bir uğraş içerisinde bocaladıklarını söyledi.

ZORUNDA KALACAKLARI ERKEN SEÇİME HAZIRLANIYORLAR

Yıldız, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi: “Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemin tek sorumlusu AK Parti iktidarıdır. Yıllardır hiçbir uyarıyı dinlemeyen, ‘ben yaptım, oldu’ mantığıyla ülkeyi yönetenler bugünkü kaosun, sokakta ve çarşı pazardaki ateş pahası fiyatların, vatandaşın döviz kuru altında ezilmesine sebep olan AK Parti iktidarı danışma meclisleri ile teşkilatlarını ilan etmek zorunda kalacakları erken seçime hazırlıyor.

VATANDAŞ AÇLIĞA TERK EDİLMİŞ DURUMDA

Vatandaşlar, eskiden ucuz besinlerle günü kurtarmaya çalışırken geldiğimiz noktada bunda bile zorlanmaya başlanmıştır. Kocaeli’deki marketleri gezdiğinizde en ucuz makarna paketinin 5 TL’nin altında satılmadığını görüyorsunuz. Yine bakliyat fiyatları yüzde 100’ün üzerinde zamlanmış durumda. Herhangi bir paket bakliyat 20 TL’nin altında satılmıyor. Bu durum akıl alır gibi değil. Vatandaş açlığa terk edilmiş durumda.

VATANDAŞ KOCAELİ’DE MARKETE GİDEMEZ HALE GELDİ

Vatandaş Kocaeli’de markete, bakkala, pazara gidemez hale gelmişken birileri utanmadan, sıkılmadan parti danışma kurullarına zorla taşıdıkları belediye personellerini gördüğünde bir zafer kazanmışçasına atıyor, tutuyor. Danışma kurullarında kürsüye ilçe başkanları, belediye başkanları, il başkanını ve büyükşehir belediye başkanları çıkıyor. Ne açlıktan bahsediyorlar, ne geçim derdinden. Tek bir sıkıntıları var muhalefet partileri. Neredeyse muhalefetin aldığı nefese laf edecekler.

GİTMEMEK İÇİN AYAK DİRETİYORLAR

AK Parti’lilerin bu tavrının sebebi açık. Gidiyorlar. Erken seçim ilan etmek zorundalar. Ülkeye nefes aldırmak zorundalar. Erken seçim ilan edecekler ve gidecekler. Ancak görüyoruz ki giderayak her türlü yaygarayı koparıyorlar. Gitmemek için her türlü yalanı söylemeye hazırlar. Gitmemek için ayak diriyorlar. Bu sebeple doğrulardan kaçıyorlar. Doğrular ortada. Doğrular sokakta, çarşıda, pazarda, marketlerde. Önceki seçimlerde sadaka diye dağıttığınız, vatandaşın oylarını satın almak için kullandığınız o makarnaların 5 TL’lik etiketleri altında ezileceksiniz ve tarih olup gideceksiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.