Teşekkürler Ulaş Doğan

GEBZE 12.11.2020 - 14:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Teşekkürler Ulaş Doğan

Teşekkürler Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan Yola çıkmadan yolu, yola çıkmadan yoldaki arkadaşı Yola çıkmadan yoldaki gerçek dostu tanıyamazsın… Allah-u Teâlâ bize yoldaki dostları tanımamızı, hakkı, hukuku, batılı, gerçeği bir daha gözden geçirme fırsatı verdi… Buna da şükürler olsun ki bu zalim illeti dünyanın, insanlığın başının belası hastalığı; eşim çocuklarım ve kendim hafif denecek derecede atlattık… Bu zor zamanımızda bizleri hiç yalnız bırakmayan; başta Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan olmak üzere Dr. Hakan Höbek’e, Farabi Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş’e ve filyasyonda görevli doktor, hemşire, sağlık çalışanı kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.. Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun.. Evet, dostlar Allah kimseye bu zor ve sıkıntılı yolu göstermesin.. Sayın Sağlık Bakanımız, Valimiz, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız herkes ayrı ayrı ‘ Temizlik Mesafe Maske’ konusunda rica ediyor… Bende özellikle sizlerden rica ediyorum Bu 3 kurala sıkı sıkıya uyalım… Allah’ım kimseye bu sıkıntıyı yaşatmasın… Amin...

Teşekkürler Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan

Yola çıkmadan yolu,

yola çıkmadan yoldaki arkadaşı

Yola çıkmadan yoldaki gerçek dostu tanıyamazsın…

Allah-u Teâlâ bize yoldaki dostları tanımamızı, hakkı, hukuku, batılı, gerçeği bir daha gözden geçirme fırsatı verdi…

Buna da şükürler olsun ki bu zalim illeti dünyanın, insanlığın başının belası hastalığı; eşim çocuklarım ve kendim hafif denecek derecede atlattık…

Bu zor zamanımızda bizleri hiç yalnız bırakmayan; başta Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan olmak üzere Dr. Hakan Höbek’e, Farabi Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş’e ve filyasyonda görevli doktor, hemşire, sağlık çalışanı kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.. Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun..

Evet, dostlar Allah kimseye bu zor ve sıkıntılı yolu göstermesin..

Sayın Sağlık Bakanımız, Valimiz, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız herkes ayrı ayrı ‘

Temizlik Mesafe Maske’ konusunda rica ediyor…

Bende özellikle sizlerden rica ediyorum

Bu 3 kurala sıkı sıkıya uyalım…

Allah’ım kimseye bu sıkıntıyı yaşatmasın… Amin...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.