TEPECİK MESİRE ALANI’NDA SONA DOĞRU!

Dilovası 17.11.2021 - 13:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TEPECİK MESİRE ALANI’NDA SONA DOĞRU!

BÖLGEYE DEĞER KATACAK PROJE OLAN;
Yapımına geçtiğimiz yıl başlanılan ‘Tepecik Mesire Alanı çalışmalarında sona gelindi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ilçeye kazandırdığı 33 dönümlük alanda yapımına başlanan Tepecik Mesire ve Piknik alanı yakında hizmete alınacak. 33 dönüm alan üzerine kurulan ve içerisinde; Kır lokantası, Kır kahvesi, Etkinlik alanları, İbadethane, Kontrol noktası, Piknik alanları, Çocuk oyun alanı, Gezinti yolları, Fitness alanı, Ahşap kamelyalar ve otoparkların da yer alacağı Tepecik Mesire ve Piknik alanı, Dilovası’na ve bölgeye büyük değer katacak. Vatandaşların, aileleri ile birlikte piknik ve spor yaparak keyifli vakit geçirebileceği Tepecik Mesire alanında; tercih edenlere koşu, yürüyüş ve bisikletin yanı sıra alternatif spor olanakları da sağlanacak. MESİRE ALANI BİTMEK ÜZERE Çevre ve yol düzenleme çalışmalarının da hızla devam ettiği mesire alanı ile ilgili açıklama yapan Başkan Şayir, “Tepecik Köyümüzde bulunan ve ilçemize kazandırdığımız 33 dönümlük alan üzerine yapımına başladığımız mesire ve piknik alanımızda sona geldik. İnşallah en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İlçemize değer katacak ve doğal bir yaşam alanı olacak olan Tepecik Mesire ve Piknik alanı ile halkımız doğa ile iç içe aktivitelerde bulunabilecek. Yakında hizmetine sunacağımız mesire alanımızla halkımızın keyifle vakit geçireceği bu alanda güzel organizasyonlara hep birlikte imza atacağız” dedi.
BÖLGEYE DEĞER KATACAK PROJE OLAN;

Yapımına geçtiğimiz yıl başlanılan ‘Tepecik Mesire Alanı çalışmalarında sona gelindi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ilçeye kazandırdığı 33 dönümlük alanda yapımına başlanan Tepecik Mesire ve Piknik alanı yakında hizmete alınacak. 33 dönüm alan üzerine kurulan ve içerisinde; Kır lokantası, Kır kahvesi, Etkinlik alanları, İbadethane, Kontrol noktası, Piknik alanları, Çocuk oyun alanı, Gezinti yolları, Fitness alanı, Ahşap kamelyalar ve otoparkların da yer alacağı Tepecik Mesire ve Piknik alanı, Dilovası’na ve bölgeye büyük değer katacak. Vatandaşların, aileleri ile birlikte piknik ve spor yaparak keyifli vakit geçirebileceği Tepecik Mesire alanında; tercih edenlere koşu, yürüyüş ve bisikletin yanı sıra alternatif spor olanakları da sağlanacak.

MESİRE ALANI BİTMEK ÜZERE

Çevre ve yol düzenleme çalışmalarının da hızla devam ettiği mesire alanı ile ilgili açıklama yapan Başkan Şayir, “Tepecik Köyümüzde bulunan ve ilçemize kazandırdığımız 33 dönümlük alan üzerine yapımına başladığımız mesire ve piknik alanımızda sona geldik. İnşallah en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İlçemize değer katacak ve doğal bir yaşam alanı olacak olan Tepecik Mesire ve Piknik alanı ile halkımız doğa ile iç içe aktivitelerde bulunabilecek. Yakında hizmetine sunacağımız mesire alanımızla halkımızın keyifle vakit geçireceği bu alanda güzel organizasyonlara hep birlikte imza atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.