TEPECİK KÖYÜ’NDE YOL KONFORU ARTTI!

Dilovası 25.11.2021 - 12:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TEPECİK KÖYÜ’NDE YOL KONFORU ARTTI!

2 BİN 300 ASFALT SERİLDİ;
Dilovası Tepecik Köyü’nde doğal nedenlerden dolayı bozulan bazı yollarda, üstyapı çalışmaları gerçekleştirildi. İlçe merkezleri kadar kırsal bölgelerdeki vatandaşların yol konforunu arttırmayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki köy yollarında üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dilovası Tepecik Köyü’ndeki yollarda üstyapı çalışması yaparak yol konforunu arttırdı. 2 BİN 300 TON ASFALT SERİLDİ  İl genelinde hava durumunun müsaitliğine göre çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Dilovası Tepecik Köyü’nde bulunan Bağiçi, Simge ve Ağca sokaklarda üstyapı çalışması gerçekleştirdi. İş dahilinde soğuk asfalt olan ve doğal nedenlerden dolayı bozulan bu yollara, 2 bin 300 ton binder asfalt serimi yapıldı. Gerçekleştirilen üstyapı çalışması ile bölgedeki yolların konforu arttırıldı, ayrıca vatandaşların da memnuniyeti sağlandı.
2 BİN 300 ASFALT SERİLDİ;

Dilovası Tepecik Köyü’nde doğal nedenlerden dolayı bozulan bazı yollarda, üstyapı çalışmaları gerçekleştirildi. İlçe merkezleri kadar kırsal bölgelerdeki vatandaşların yol konforunu arttırmayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki köy yollarında üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dilovası Tepecik Köyü’ndeki yollarda üstyapı çalışması yaparak yol konforunu arttırdı.

2 BİN 300 TON ASFALT SERİLDİ 

İl genelinde hava durumunun müsaitliğine göre çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Dilovası Tepecik Köyü’nde bulunan Bağiçi, Simge ve Ağca sokaklarda üstyapı çalışması gerçekleştirdi. İş dahilinde soğuk asfalt olan ve doğal nedenlerden dolayı bozulan bu yollara, 2 bin 300 ton binder asfalt serimi yapıldı. Gerçekleştirilen üstyapı çalışması ile bölgedeki yolların konforu arttırıldı, ayrıca vatandaşların da memnuniyeti sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.