TEDİYE ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK? İŞTE O TARİH...

EKONOMİ 07.12.2020 - 09:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TEDİYE ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK? İŞTE O TARİH...

Yüz binlerce kamu işçisini ilgilendiren son dakika haberi geldi. Kamu işçilerine 14 Aralık'ta 13 günlük ikramiye ödemesi gerçekleştirilecek. 500 bin çalışanın hesabına en az 911 TL yatırılacak. Kamu işçilerine her yıl verilen ikramiye; brüt ücretin 52 günlük tutarı kadar oluyor. Peki hangi çalışan ne kadar ikramiye alacak? İşte tediye ödemeleriyle ilgili son dakika haberinin detayları... 500 bin kamu işçisi ikramiye (ilave tediye) için gün sayıyor. Kamu işçilerine 14 Aralık'ta ikramiyenin son taksiti yatırılacak. İkramiyeden SGK primi ile gelir ve damga vergisi kesintisi yapılıyor. Yılın ilk yarısında 26 günlük tutar ödenirken, ikinci yarısında da Cumhurbaşkanı kararıyla bir 26 günlük tutar daha ödeniyor. İşçiler bu yılın ilk yarısında 2 taksit halinde toplam 26 günlük ikramiye almıştı. Yılın ikinci yarısına ilişkin 26 günlük ikramiyenin ilk taksiti 27 Temmuz'da hesaplara yatırılmıştı. Kalan 13 günlük ikramiye, Cumhurbaşkanı kararına göre 14 Aralık'ta ödenecek. İşçilerin hesabına en az 911,73 lira yatırılacak. KİM NE KADAR ALACAK? KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Yüz binlerce kamu işçisini ilgilendiren son dakika haberi geldi. Kamu işçilerine 14 Aralık'ta 13 günlük ikramiye ödemesi gerçekleştirilecek. 500 bin çalışanın hesabına en az 911 TL yatırılacak. Kamu işçilerine her yıl verilen ikramiye; brüt ücretin 52 günlük tutarı kadar oluyor. Peki hangi çalışan ne kadar ikramiye alacak? İşte tediye ödemeleriyle ilgili son dakika haberinin detayları...

500 bin kamu işçisi ikramiye (ilave tediye) için gün sayıyor. Kamu işçilerine 14 Aralık'ta ikramiyenin son taksiti yatırılacak. İkramiyeden SGK primi ile gelir ve damga vergisi kesintisi yapılıyor. Yılın ilk yarısında 26 günlük tutar ödenirken, ikinci yarısında da Cumhurbaşkanı kararıyla bir 26 günlük tutar daha ödeniyor. İşçiler bu yılın ilk yarısında 2 taksit halinde toplam 26 günlük ikramiye almıştı. Yılın ikinci yarısına ilişkin 26 günlük ikramiyenin ilk taksiti 27 Temmuz'da hesaplara yatırılmıştı. Kalan 13 günlük ikramiye, Cumhurbaşkanı kararına göre 14 Aralık'ta ödenecek. İşçilerin hesabına en az 911,73 lira yatırılacak.

KİM NE KADAR ALACAK?

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.