Taşdemir, “Halkın sorunlarını her fırsatta dile getireceğiz”

GÜNDEM 16.04.2021 - 13:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Taşdemir, “Halkın sorunlarını her fırsatta dile getireceğiz”

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir bu ayki meclis toplantısı ile ilgili, “AK Parti grubu pandemi koşullarını da hiçe sayarak 3 saati aşkın meclis toplantısı ile yağdan mal kaçırır gibi bir tavır göstermiştir. Bizler halkın sorunlarını her fırsatta meclis toplantılarında dile getireceğiz” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda yaşanan olayları değerlendirdi. Taşdemir sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı, “Bugün yapılan Kocaeli Büyükşehir Meclis toplantısında, CHP grubu olarak Darıca Millet Bahçesine ulaşım noktasındaki sıkıntıları ve İZAYDAŞ için ilçelerde toplanan çöplerin yarattığı kötü kokuları içeren konularda 2 adet soru önergesi verildi. Ayrıca Denetim Komisyon Üyemiz Nuri Paşa tarafından kapsamlı olarak hazırlanmış Denetim Komisyon raporu sunuldu. HER FIRSATTA DİLE GETİRECEĞİZ Her ne kadar Sayın Tahir Büyükakın ve Sayın Zinnur Büyükgöz tarafından gerginlik ve kavga çıkarılması istense de, CHP grubumuz kavgaya meyil vermeyerek Kocaeli halkının sorunlarının meclis toplantısında görüşülmesinin doğru olacağını belirtmiştir. 20.04.2021 tarihinde Faaliyet Raporunun görüşülmesi gerekirken, apar topar Faaliyet Raporunu görüşmek isteyen AK Parti grubu pandemi koşullarını da hiçe sayarak 3 saati aşkın meclis toplantısı ile yağdan mal kaçırır gibi bir tavır göstermiştir. Bizler halkın sorunlarını her fırsatta meclis toplantılarında dile getireceğiz.” 

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir bu ayki meclis toplantısı ile ilgili, “AK Parti grubu pandemi koşullarını da hiçe sayarak 3 saati aşkın meclis toplantısı ile yağdan mal kaçırır gibi bir tavır göstermiştir. Bizler halkın sorunlarını her fırsatta meclis toplantılarında dile getireceğiz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda yaşanan olayları değerlendirdi. Taşdemir sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı, “Bugün yapılan Kocaeli Büyükşehir Meclis toplantısında, CHP grubu olarak Darıca Millet Bahçesine ulaşım noktasındaki sıkıntıları ve İZAYDAŞ için ilçelerde toplanan çöplerin yarattığı kötü kokuları içeren konularda 2 adet soru önergesi verildi. Ayrıca Denetim Komisyon Üyemiz Nuri Paşa tarafından kapsamlı olarak hazırlanmış Denetim Komisyon raporu sunuldu.

HER FIRSATTA DİLE GETİRECEĞİZ

Her ne kadar Sayın Tahir Büyükakın ve Sayın Zinnur Büyükgöz tarafından gerginlik ve kavga çıkarılması istense de, CHP grubumuz kavgaya meyil vermeyerek Kocaeli halkının sorunlarının meclis toplantısında görüşülmesinin doğru olacağını belirtmiştir. 20.04.2021 tarihinde Faaliyet Raporunun görüşülmesi gerekirken, apar topar Faaliyet Raporunu görüşmek isteyen AK Parti grubu pandemi koşullarını da hiçe sayarak 3 saati aşkın meclis toplantısı ile yağdan mal kaçırır gibi bir tavır göstermiştir. Bizler halkın sorunlarını her fırsatta meclis toplantılarında dile getireceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.