TAHİR BÜYÜKAKIN HAREKETE GEÇTİ

Darıca 14.01.2021 - 11:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TAHİR BÜYÜKAKIN HAREKETE GEÇTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Basın İlan Kurumu’nun (BİK) 1968 yılında açtığı Darıca’daki tatil köyünü bünyesine katmak ve satın almak için harekete geçti. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Darıca’da yer alan Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tatil Köyü’nü bünyesine katmak, satın almak için müracaatlarını yaptığını, tesisin işletilmesi ve tekrar basın mensuplarının hizmetine açılması için harekete geçtiklerinin müjdesini verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Basın İlan Kurumu’nun (BİK) 1968 yılında açtığı Darıca’daki tatil köyünü bünyesine katmak ve satın almak için harekete geçti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Darıca’da yer alan Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tatil Köyü’nü bünyesine katmak, satın almak için müracaatlarını yaptığını, tesisin işletilmesi ve tekrar basın mensuplarının hizmetine açılması için harekete geçtiklerinin müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.