TADIM GEBZE’YE GÜVENLİ ÜRETİM SERTİFİKASI

GEBZE 18.02.2021 - 15:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TADIM GEBZE’YE GÜVENLİ ÜRETİM SERTİFİKASI

TSE’nin yayınladığı Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nu da referans alan Tadım’ın Gebze Üretim Tesisi ‘TSE Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Ambalajlı kuruyemiş sektörünün lider markası Tadım, koronavirüs salgınının ülkemizde görülmesiyle birlikte salgının yayılımını önlemek amacıyla tedbirleri en üst seviyede uyguladı ve çalışanlarının, iş ortaklarının ve müşterilerinin sağlıklarını korumak için tüm operasyonlarında gerekli önlemleri aldı. COVID-19 pandemisinin başından itibaren gerekli tüm tedbirleri iş sahalarında uygulamaya başlayan Tadım Gebze; çalışanlarının, iş ortaklarının ve müşterilerinin sağlığını korumak için aldığı önlemleri eksiksiz olarak yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda TSE’nin yayınladığı Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nu da referans alan Tadım’ın Gebze Üretim Tesisi ‘TSE Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası’nı almaya hak kazandı. ​

TSE’nin yayınladığı Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nu da referans alan Tadım’ın Gebze Üretim Tesisi ‘TSE Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Ambalajlı kuruyemiş sektörünün lider markası Tadım, koronavirüs salgınının ülkemizde görülmesiyle birlikte salgının yayılımını önlemek amacıyla tedbirleri en üst seviyede uyguladı ve çalışanlarının, iş ortaklarının ve müşterilerinin sağlıklarını korumak için tüm operasyonlarında gerekli önlemleri aldı. COVID-19 pandemisinin başından itibaren gerekli tüm tedbirleri iş sahalarında uygulamaya başlayan Tadım Gebze; çalışanlarının, iş ortaklarının ve müşterilerinin sağlığını korumak için aldığı önlemleri eksiksiz olarak yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda TSE’nin yayınladığı Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nu da referans alan Tadım’ın Gebze Üretim Tesisi ‘TSE Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.