TABURCU OLDU!

SİYASET 29.03.2021 - 14:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TABURCU OLDU!

MAHMUT YANDIK’TAN SEVİNDİRİCİ HABER;
Korona virüse yakalanan ancak karantinada kalmasına rağmen iyileşemeyen Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Yandık hastaneye kaldırılmıştı. Yandık taburcu olduğunu duyurdu. Gebze Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mahmut Yandık geçtiğimiz haftalarda korona virüse yakalanmıştı ancak karantina süresi bitmesine rağmen Yandık’ın sağlık sorunları devam etmişti. Hastalığı atlatamayan Yandık geçtiğimiz hafta Salı günü hastaneye yatırılmıştı. Yandık sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yaparak taburcu olduğunu duyurdu. “TEDAVİM TAMAMLANDI” Yandık paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Değerli dostlarım, Kıymetli kardeşlerim, hastanede devam eden Korana tedavim bugün tamamlandı ve Elhamdülillah taburcu oldum. Bu çerçevede geçmiş olsun dilek ve temennilerini sosyal mecralardan ileten, iletemeyen, arayan soran, mesaj atan, tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Covid hastalarımıza şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah tez zamanda bu hastalıktan Milletimizi ve İnsanlığı halas eylesin.”
MAHMUT YANDIK’TAN SEVİNDİRİCİ HABER;

Korona virüse yakalanan ancak karantinada kalmasına rağmen iyileşemeyen Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Yandık hastaneye kaldırılmıştı. Yandık taburcu olduğunu duyurdu.

Gebze Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mahmut Yandık geçtiğimiz haftalarda korona virüse yakalanmıştı ancak karantina süresi bitmesine rağmen Yandık’ın sağlık sorunları devam etmişti. Hastalığı atlatamayan Yandık geçtiğimiz hafta Salı günü hastaneye yatırılmıştı. Yandık sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yaparak taburcu olduğunu duyurdu.

“TEDAVİM TAMAMLANDI”

Yandık paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Değerli dostlarım, Kıymetli kardeşlerim, hastanede devam eden Korana tedavim bugün tamamlandı ve Elhamdülillah taburcu oldum. Bu çerçevede geçmiş olsun dilek ve temennilerini sosyal mecralardan ileten, iletemeyen, arayan soran, mesaj atan, tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Covid hastalarımıza şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah tez zamanda bu hastalıktan Milletimizi ve İnsanlığı halas eylesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.