TABLET DAĞITIMINA ÇAYIROVA’DAN BAŞLANDI

EĞİTİM 05.02.2021 - 17:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TABLET DAĞITIMINA ÇAYIROVA’DAN BAŞLANDI

GEBZE TİCARET ODASI’NDAN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK
Eğitime yaptığı katkılarla adından söz ettirmeye devam eden Gebze Ticaret Odası, (GTO) uzaktan eğitime destek olmak amacı ile başlattıkları ‘Bir Tablet de Senden’ kampanyasında tabletleri Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti. Tüm dünyada etki olan krona virüs sebebi ile bu sene anasınıfları ve birinci sınıflar dışında öğrenim gören öğrenciler uzaktan eğitim ile derslerine devam ediyor. Uzaktan eğitim için teknik ekipmanı yeterli olmayan öğrencilere destek olmak amacı ile Gebze Ticaret Odası ‘Bir Tablet de Senden’ kampanyası başlatılmıştı. Başlatılan kampanyayla uzaktan eğitime erişim imkanı bulamayan öğrencilere dağıtılmak üzere  tabletler ilk olarak Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. HEPİMİZİN GÖREVİ Eğitim sürecinde tüm öğrencilerin yanında olacaklarını vurgulayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail çiler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Eğitime sağladığımız her destek, geleceğimizi yeşerten bir tohum demektir.  Ülkemizin teminatı ve umudu çocuklarımızı da en iyi şartlarda geleceğe taşımak hepimizin görevidir. Gebze Ticaret Odası olarak bu düşünceler doğrultusunda öğrencilerimize desteklerimizi sürdürüyor, onların eğitim süreçlerinde yanlarında olma gayretiyle çalışıyoruz. DAHA ÇOK ÖĞRENCİMİZE ULAŞACAĞIZ İçerisinde bulunduğumuz süreç dolayısıyla öğrencilerimiz bu yıl eğitim-öğretim yılında farklı bir başlangıç yaptılar. Bizler de, ‘Uzaktan Eğitim’ dediğimiz kavram ile karşı karşıya kaldığımız bu dönemde, erişim imkanı bulamayan çocuklarımızın önemli bir eksikliği olan tablet ihtiyacını karşılama düşüncesiyle ‘Bir Tablet de Senden’ kampanyamızı başlatmıştık. Umuyoruz ki hep birlikte el ele vererek daha çok öğrencimize ulaşacak, eğitimli insan kaynağının yetiştirilmesi adına önemli bir destek sağlamış olacağız. Başlattığımız kampanyamız ile bağışlanan tabletlerimizin dağıtımına, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzden başladık.”
GEBZE TİCARET ODASI’NDAN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

Eğitime yaptığı katkılarla adından söz ettirmeye devam eden Gebze Ticaret Odası, (GTO) uzaktan eğitime destek olmak amacı ile başlattıkları ‘Bir Tablet de Senden’ kampanyasında tabletleri Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Tüm dünyada etki olan krona virüs sebebi ile bu sene anasınıfları ve birinci sınıflar dışında öğrenim gören öğrenciler uzaktan eğitim ile derslerine devam ediyor. Uzaktan eğitim için teknik ekipmanı yeterli olmayan öğrencilere destek olmak amacı ile Gebze Ticaret Odası ‘Bir Tablet de Senden’ kampanyası başlatılmıştı. Başlatılan kampanyayla uzaktan eğitime erişim imkanı bulamayan öğrencilere dağıtılmak üzere  tabletler ilk olarak Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

HEPİMİZİN GÖREVİ

Eğitim sürecinde tüm öğrencilerin yanında olacaklarını vurgulayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail çiler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Eğitime sağladığımız her destek, geleceğimizi yeşerten bir tohum demektir.  Ülkemizin teminatı ve umudu çocuklarımızı da en iyi şartlarda geleceğe taşımak hepimizin görevidir. Gebze Ticaret Odası olarak bu düşünceler doğrultusunda öğrencilerimize desteklerimizi sürdürüyor, onların eğitim süreçlerinde yanlarında olma gayretiyle çalışıyoruz.

DAHA ÇOK ÖĞRENCİMİZE ULAŞACAĞIZ

İçerisinde bulunduğumuz süreç dolayısıyla öğrencilerimiz bu yıl eğitim-öğretim yılında farklı bir başlangıç yaptılar. Bizler de, ‘Uzaktan Eğitim’ dediğimiz kavram ile karşı karşıya kaldığımız bu dönemde, erişim imkanı bulamayan çocuklarımızın önemli bir eksikliği olan tablet ihtiyacını karşılama düşüncesiyle ‘Bir Tablet de Senden’ kampanyamızı başlatmıştık. Umuyoruz ki hep birlikte el ele vererek daha çok öğrencimize ulaşacak, eğitimli insan kaynağının yetiştirilmesi adına önemli bir destek sağlamış olacağız. Başlattığımız kampanyamız ile bağışlanan tabletlerimizin dağıtımına, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzden başladık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.