SYSTEMAİR’DEN DİLOVASI’NA YATIRIM

Dilovası 20.10.2021 - 15:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SYSTEMAİR’DEN DİLOVASI’NA YATIRIM

SYSTEMAİR’DEN DİLOVASI’NA YATIRIM
Systemair Türkiye’de Dilovası’nda hayata geçirilecek tesis, Systemair Grup tarafından yapılan ilk veri merkezi laboratuvar yatırımı olacak. Systemair Grup tarafından yapılan ilk veri merkezi laboratuvar yatırımını hayata geçirecek olan Systemair Türkiye, böylece unvanına ‘HVAC sektöründe Avrupa’nın son teknolojiye sahip en donanımlı ve fan alanında uluslararası otorite AMCA 210’a akredite test laboratuvarı’ sıfatını da ekleyecek. Tesis, Türkiye olarak fabrikanın stratejik konumuyla dünya genelindeki veri merkezi soğutma çözümlerine de yeni bir soluk getirecek.    
SYSTEMAİR’DEN DİLOVASI’NA YATIRIM

Systemair Türkiye’de Dilovası’nda hayata geçirilecek tesis, Systemair Grup tarafından yapılan ilk veri merkezi laboratuvar yatırımı olacak.

Systemair Grup tarafından yapılan ilk veri merkezi laboratuvar yatırımını hayata geçirecek olan Systemair Türkiye, böylece unvanına ‘HVAC sektöründe Avrupa’nın son teknolojiye sahip en donanımlı ve fan alanında uluslararası otorite AMCA 210’a akredite test laboratuvarı’ sıfatını da ekleyecek. Tesis, Türkiye olarak fabrikanın stratejik konumuyla dünya genelindeki veri merkezi soğutma çözümlerine de yeni bir soluk getirecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.