SP Çayırova’da gençlerin yeni başkanı ‘Murat Saraç’

SİYASET 10.11.2020 - 12:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SP Çayırova’da gençlerin yeni başkanı ‘Murat Saraç’

Saadet Partisi Çayırova İlçe gençlik kolları Başkanı değişti. Yapılan istişareler sonucunda Murat Saraç ilçe gençlik kolları başkanı oldu. Saadet Partisi Çayırova İlçe gençlik kolları başkanlığı görevini bir süredir yürüten Salim Kaptan, görevi Murat Saraç’a teslim etti. Yaptığı açıklamada ‘işlerinin yoğunluğu sebebiyle teşkilat görevinde her hangi bir aksama yaşanmaması için yeni bir kardeşimize görevi devretmek için teşkilat yönetimimizle birlikte istişareler yaparak böyle bir karar aldık’ diyen Kaptan ‘bizim davamıza olan tüm sorumluluklarımız devam etmektedir. Murat Saraç kardeşimizin bu görevi layıkıyla yapacağına olan inancım tamdır’ dedi. MURAT SARAÇ KİMDİR? 1997 Kadıköy doğumlu olan Saraç, aslen Kastamonu’ludur. Sakarya Üniversitesi endüstriyel kalıpçılık bölümünde Yükseköğrenimini tamamladı. 2019 Yerel seçimlerinde Çayırova da Saadet Partisi Meclis Üyesi adayı oldu. Özel bir şirkette çalışan Saraç Çayırova da ikamet etmektedir.

Saadet Partisi Çayırova İlçe gençlik kolları Başkanı değişti. Yapılan istişareler sonucunda Murat Saraç ilçe gençlik kolları başkanı oldu. Saadet Partisi Çayırova İlçe gençlik kolları başkanlığı görevini bir süredir yürüten Salim Kaptan, görevi Murat Saraç’a teslim etti. Yaptığı açıklamada ‘işlerinin yoğunluğu sebebiyle teşkilat görevinde her hangi bir aksama yaşanmaması için yeni bir kardeşimize görevi devretmek için teşkilat yönetimimizle birlikte istişareler yaparak böyle bir karar aldık’ diyen Kaptan ‘bizim davamıza olan tüm sorumluluklarımız devam etmektedir. Murat Saraç kardeşimizin bu görevi layıkıyla yapacağına olan inancım tamdır’ dedi.


MURAT SARAÇ KİMDİR?
1997 Kadıköy doğumlu olan Saraç, aslen Kastamonu’ludur. Sakarya Üniversitesi endüstriyel kalıpçılık bölümünde Yükseköğrenimini tamamladı. 2019 Yerel seçimlerinde Çayırova da Saadet Partisi Meclis Üyesi adayı oldu. Özel bir şirkette çalışan Saraç Çayırova da ikamet etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.