SP ÇAYIROVA’DAN ‘VATANDAŞ NE DİYOR?’ ZİYARETLERİ!

Çayırova 01.10.2020 - 13:53, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SP ÇAYIROVA’DAN ‘VATANDAŞ NE DİYOR?’ ZİYARETLERİ!

Çayırova Emek Mahallesinde esnafları ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve İl yönetim kurulu üyesi Ali Atmaca, vatandaşları dinledi. Saadet Partisi Kocaeli il yönetimi tarafından başlatılan ‘Vatandaş ne diyor’ adlı çalışma kapsamında her hafta Kocaeli genelinde ziyaretler yapılıyor. Bu çalışma kapsamında Çayırova da Emek Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve il yönetim kurulu üyesi Ali Atmaca, esnafları ziyaret etti ve sokakta vatandaşla sohbet ederek sıkıntılarını dinlediler. AKSU; ORASI VATANDAŞI İNGİLENDİRİYOR Genel bir değerlendirme yapan Aksu ‘vatandaşımız tüm Dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadele ederken bir yandan da derin bir ekonomik krizle mücadele etmek zorunda kalıyor’ dedi. Aksu şunları ekledi. Sorumluların ‘orası beni ilgilendirmiyor. Hiç bakmıyorum’ dedikleri ekonomik veriler maalesef vatandaşı çok derinden ilgilendiriyor. Uzun yıllardır yanlış uygulanan ekonomi politikalarının sonucunda geldiğimiz nokta üzüntü verici bir durumdur. Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı dinlediğimizde görüyoruz ki artık insanlarımız ümidini de kaybetme noktasına gelmiş. İnşallah yöneticilerimiz bir an önce faiz, rant ve beton ekonomisinden üretim ekonomisine geçiş yaparlar, çünkü tek çözüm yolu budur’ dedi.

Çayırova Emek Mahallesinde esnafları ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve İl yönetim kurulu üyesi Ali Atmaca, vatandaşları dinledi. Saadet Partisi Kocaeli il yönetimi tarafından başlatılan ‘Vatandaş ne diyor’ adlı çalışma kapsamında her hafta Kocaeli genelinde ziyaretler yapılıyor. Bu çalışma kapsamında Çayırova da Emek Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve il yönetim kurulu üyesi Ali Atmaca, esnafları ziyaret etti ve sokakta vatandaşla sohbet ederek sıkıntılarını dinlediler.

AKSU; ORASI VATANDAŞI İNGİLENDİRİYOR

Genel bir değerlendirme yapan Aksu ‘vatandaşımız tüm Dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadele ederken bir yandan da derin bir ekonomik krizle mücadele etmek zorunda kalıyor’ dedi. Aksu şunları ekledi. Sorumluların ‘orası beni ilgilendirmiyor. Hiç bakmıyorum’ dedikleri ekonomik veriler maalesef vatandaşı çok derinden ilgilendiriyor. Uzun yıllardır yanlış uygulanan ekonomi politikalarının sonucunda geldiğimiz nokta üzüntü verici bir durumdur. Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı dinlediğimizde görüyoruz ki artık insanlarımız ümidini de kaybetme noktasına gelmiş. İnşallah yöneticilerimiz bir an önce faiz, rant ve beton ekonomisinden üretim ekonomisine geçiş yaparlar, çünkü tek çözüm yolu budur’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.