SOYLUÇİÇEK’TEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

SİYASET 04.11.2021 - 11:41, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SOYLUÇİÇEK’TEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP Kocaeli ailesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen partinin TBMM Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya yaptığı çıkarmada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, yönetimi ve bölge ilçe başkanlarıyla birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, kendilerini kabul ettiği için CHP liderine teşekkürlerini sundu. “KOCAELİ VE ÇAYIROVA İKTİDARA HAZIR” Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Ziyaretimizde genel başkanımıza Kocaeli’deki atmosferi anlattık. Bunun yanı sıra yapılacak ilk seçimde Kocaeli ve Çayırova ilçe olarak iktidara hazır olduğumuzu ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ettiğimizi ilettik. Kendisi de tüm Kocaeli halkına, Çayırova halkına selamlarını gönderdi” ifadelerini kullandı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

CHP Kocaeli ailesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen partinin TBMM Grup Toplantısı’na katılmak için Ankara’ya yaptığı çıkarmada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, yönetimi ve bölge ilçe başkanlarıyla birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, kendilerini kabul ettiği için CHP liderine teşekkürlerini sundu.

“KOCAELİ VE ÇAYIROVA İKTİDARA HAZIR”

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Ziyaretimizde genel başkanımıza Kocaeli’deki atmosferi anlattık. Bunun yanı sıra yapılacak ilk seçimde Kocaeli ve Çayırova ilçe olarak iktidara hazır olduğumuzu ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ettiğimizi ilettik. Kendisi de tüm Kocaeli halkına, Çayırova halkına selamlarını gönderdi” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.